CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS CADET

0
297

El proper dissabte 12 d’octubre se celebrarà la Fase Final del Campionat d’Espanya de Clubs Cadet a les Pistes d’Atletisme del Polisportiu José Caballero d’Alcobendas (Madrid) organitzat pel club AD Marathon. L’Agrupació Atlètica de Catalunya serà l’únic representant català presentant equip tant a la categoria masculina com a la femenina. A l’edició passada, celebrada a Castelló, l’Agrupació AC es va situar en la quarta posició de la categoria femenina i en la cinquena de la masculina.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.