BROOKS APOSTA PER DOS SANT SILVESTRES A CATALUNYA

0
675

Brooks present a la 15 edició de la Sant Silvestre Barcelonesa – Sant Cugat i a la primera edició de la Sant Silvestre de Terrassa
La marca esportiva Brooks ha apostat en el patrocini esportiu d’aquestes dues Sant Silvestres en terres catalanes per donar impuls esportiu de gran qualitat a la prova . Per quart any consecutiu Brooks serà a la Sant Silvestre Barcelonesa que se celebra des de l’any 2010 al municipi de Sant Cugat , on la prova està consolidada i que enguany vol reunir 4000 corredors , a més també ha apostat per la primera edició de la Sant Silvestre de Terrassa , on s’està treballant perquè aquesta prova entri en el calendari nacional. | Brooks presentarà una samarreta tècnica de màniga curta per a les dues proves , amb les talles i disseny exclusiu per a les dones . A més la cursa que es realitza a Terrassa , en les categories infantils tindran un tallatge especial per als nens i nenes que hi participin . Brooks marca líder del calçat tècnic als EUA , s’alia amb la Sant Silvestre per reforçar la seva imatge en el territori nacional i potenciar el mercat català . Brooks , tecnologia i innovació Brooks – empresa americana creada el 1914 – és pionera en la utilització de mitges soles d’etilè acetat de vinil ( EVA ™ ) , convertint-se en una de les primeres companyies de calçat atlètic a aplicar la tecnologia EVA . És per això que avui en dia encara és un estàndard de la indústria per altres marques del sector . La marca ha progressat en el mercat del running fins convertir-se en l’empresa número u en el mercat americà. El creixement de Brooks està basat en la tecnologia i la innovació . Des de 2008 és la primera empresa que va presentar una sola central completament biodegradable – BioMoGo – , i el 2010 va protagonitzar el llançament de DNA , el compost d’amortiment intel · ligent • intel · ligent que s’adapta al tipus de corredor i al nivell d’impacte.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.