10kms Urbans de Manresa

0
297

Inscripcions obertes per aquesta nova edició dels 10kms Urbans de Manresa, fins el proper 24 d’octubre, o quan s’arribi a 900 corredors. Entre els atletes més destacats, tenim confirmada la participació de l’atleta que més cops ha guanyat la prova, POL GUILLEN (New Balance). Igualment, estaran a la linea de sortida destacats atletes com ROGER CAMPOY (At Montornès), JUST SOCIATS (New Balance), i DAVID MARTINEZ (Avinent CA Manresa). En l’apartat femení, tenim comfirmada la participació de la destacada obstaculista MARTA GALIMANY (AACatalunya). | De ben segur, de nou, s’ompliràn els principals carrers de la ciutat de corredors i corredores. Fes l’inscripció. No la deixis pel darrer moment Vine el 27 d’octubre a corre a Manresa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.