10kms Urbans de Manresa

0
430

Inscripcions obertes per aquesta nova edició dels 10kms Urbans de Manresa, fins el proper 24 d’octubre, o quan s’arribi a 900 corredors. Entre els atletes més destacats, tenim confirmada la participació de l’atleta que més cops ha guanyat la prova, POL GUILLEN (New Balance). Igualment, estaran a la linea de sortida destacats atletes com ROGER CAMPOY (At Montornès), JUST SOCIATS (New Balance), i DAVID MARTINEZ (Avinent CA Manresa). En l’apartat femení, tenim comfirmada la participació de la destacada obstaculista MARTA GALIMANY (AACatalunya). | De ben segur, de nou, s’ompliràn els principals carrers de la ciutat de corredors i corredores. Fes l’inscripció. No la deixis pel darrer moment Vine el 27 d’octubre a corre a Manresa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.