Raúl González i Carme Ballesteros guanyadors de la 2ona Trail Senders Penedès

0
488

Raúl González i Carme Ballesteros guanyadors i recordmans de la 2ona Trail Senders del Penedès (Les Cabanyes), amb el record de 1.000 atletes. Sota un matí solejat el poble de les Cabanyes rebia als 1.040 atletes inscrits en la 2ona edició de la Trail Senders del Penedès, sent record d’inscrits i doblant a l’edició passada. Hi havia més atletes que habitants té aquest petit poble de l’Alt Penedès, 970.| La cursa començava a les 10 del mati sota el so d’una bocina que la feia vibrar l’Alcalde del Poble Cisco Olivella, a partir d’aquí els atletes feien el 1er km i mig per dins dels carrers més emblemàtics d’ell, per enfilar el primer sender que lis portava a un recorregut ple de bellesa i esplendor gracies a les vistes que és poden gaudir i per els color de les vinyes que estan precioses. A la cursa de 12,7 kms el atleta vilafranquí Manuel Torres sortia del poble com primer classificat i darrera d’ell hi havia un grup de quatre atletes que anaven dient la seva, sent l’únic que podia amb el guanyador de l’edició passada el atleta també vilafranquí Raúl González que finalitzava la prova amb record d’ella amb un crono de 44’13, millorava 1 minut 37 segons, corrent a una mitjana de 3:29 el km, “ha estat guapíssima la cursa, molt impressionant no m’ho esperava, es pot corra tota ella i amb molt bon ritme, i un fort aplaudiment a les Cabanyes i a la seva organització, han fet una gran cursa i una gran festa”. Darrera d’ell entrava el Manuel Torres amb 45’ 48, tot i que va millorar uns segons amb respecte a l’any passat i al tercer lloc el Victor Peña amb 46’14, aquests tres atletes son del club de la comarca l’Esportiu Penedès. En fèmines la guanyadora va ser la veterana atleta catalana la Carme Ballesteros del California Sports que feia també record de la proba amb un crono de 55’04, corrent a una mitjana de 4’20 el km, millorava el crono de la proba en tres minuts. “ha estat una passada de cursa i tinc que felicitar a l’organització per la gran cursa que han muntat en aquest poble”. Darrera seu entrava l’atleta del Atletes Vng de Vilanova amb 56’13 i en el tercer lloc la guanyadora de l’edició passada la Nuria Quiroga amb 58’51. Van finalitzar 687atletes, 300 més que l’any passat, de les quals 139 eren dones, en aquesta cursa participava per primer cop el periodista de TV3 Xavier Bonastre que feia 1h 00, “Bona cursa, bon ambient, bon recorregut, bona temperatura. Repetiré”. Els atletes locals va ser el Joan Planas amb 54’15, el Raimon Palau amb 56’54 i el Felip Ortega amb 58’16, en dones va quedar desert. Els clubs guanyadors van ser l’Esportiu Penedès en masculí i el Cep en femení. La cursa curta de 5,5 kms sortia un quart d’hora més tarda i els atletes feien els primers metres per el casc urbà, en la qual enfilaven els senders un grup de tres atletes que lluitaven fins el final per guanyar la cursa, sent al final el vencedor el atleta del Club Mio-staff Oriol Vilaplana que feia un crono de 20’ 02, seguit del Pol Senabre amb 20’ 14 i el Felix Diaz amb 20’35. En dones la guanyador va estar la Gemma Escofet que repetia amb un crono record de la proba 25’10, seguida per la Mireia Quintana amb 25’52 i la Sandra Farrer amb 26’ 22. En les categories local els guanyadors van ser el Francesc Xavier Vendrell amb 29’20 i la Cristina Escardó amb 27’47. En aquesta cursa van finalitzar 239 atletes, 150 més que l’any passat, de les quals 130 eren dones. Al finalitzar la cursa es va lliurar els premis als guanyadors i totes les categories amb la presencia de l’Alcalde del poble, Francesc Olivella , l’Alvaro Angosto regidor i membres de l’organització. Cal felicitar a tots els atletes pel seu esforç, a les empreses col.laboradores i als més de 80 voluntaris que hi havia per tota la cursa, sense ells no hagués estat la gran cursa que ha estat. Les Cabanyes a passat a ser poble running gracies a tots, atletes, voluntaris i col.laboradors. .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.