REVISTA MARATHON NÚM. 329

0
1100

Retornem de les vacances amb una portada ben alegre! A la imatge tothom s’ho passa d’allò més bé fent el que ens agrada, córrer. Es tracta d’una foto de la passada CURSA DE LA MERCÈ. En aquest exemplar hem analitzat el fenomen de la distància dels 10 km, tot un boom a Barcelona, la qual acumula més de 20 proves només de 10 km. Per això, hem intentat trobar les claus per explicar l’èxit d’aquesta distància entre els corredors populars. Amb el titular “Els 10 km tenen poder” hem volgut fer un símil amb la cançó de PERET “Barcelona tiene poder”, cançó amb la qual es van tancar els Jocs Olímpics de 1992. Fen una crida a tots els nostres lectors perquè ens expliquen pel FACEBOOK la seva opinió d’aquest èxit de les proves de 10 km.| CONTINUEM amb: Challenge BCN 10k, arrenca la lliga de les curses barcelonines de 10 km. COMENTARIS PREVIS: Cursa DiR Mossos d’Esquadra a Sant Cugat del Vallès. Correbarri: Torna la competició entre els 10 districtes de Barcelona. Marató del Mediterrani: la prova permet córrer 10 km, mitja i marató per parelles. Circuit de l’Obaga: dues curses solidàries a favor de la lluita contra el càncer. CRÒNIQUES DE CURSES: Cursa de La Mercè: la prova bat un nou rècord i frega els 17.000 participants. La Sansi Bellaterra Diada, amb homenatge a Domingo Catalán. Cursa de Malgrat de Mar. Cursa de Matadepera. Cursa de Barberà. Cronoestelada Roca Tiraval, a Bagà. Cursa de 15 km de l’Espluga de Francolí. Barcelona Midnight Trail. ENTREVISTA: Aprofitant l’homenatge a Domingo Catalán l’hem fet una entrevista; recordem que Domingo és excampió d’Espanya i del món de 100 km amb una vida dedicada a la competició. PER FINALITZAR: Campionat Mundial d’atletisme a Moscou, analitzem les maratons masculina i femenina i fem un repàs del més destacat a la resta de disciplines. I per últim, us fem un resum a la Diamond League. Si tot això és del vostre interès i encara no sou subscriptors de la revista US PODEU FER SUBSCRIPTORS PER LA WEB a: www.revistamarathon.com (recordeu que Marathon NO es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció). OFERTA: SUBSCRIPCIÓ per la resta del 2013 i tot el 2014 per només 48 euros.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.