PRESENTAT EL CORREBARRI 2013

0
445

Els principals carrers del Districte barceloní de Ciutat Vella acolliran el diumenge 13 d’octubre la disputa de la segona edició del CORREBARRI, una cursa popular de 10 quilòmetres que enfronta a corredors dels 10 Districtes de Barcelona, i que ja ha superat els 2.500 inscrits a falta de 3 setmanes per a la prova. El fet diferencial que distingeix a aquesta cursa és que, a més de tenir l’habitual competició individual contra el crono, els participants també competeixen en equip i lluiten perquè el seu Districte sigui el més ràpid de tots.| El CORREBARRI 2013 s’ha presentat a les instal·lacions del Club Natació Atlètic- Barceloneta, que aquest any celebra els seus 100 anys d’història. A l’acte, el director de Relacions Institucionals de l’Àrea d’Igualtat, Qualitat de Vida i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, el Sr. Xavier Amador; el President del CN Atlètic- Barceloneta, Julián García; i el Director de comunicació del Grup Damm, el Sr. Frederic Segarra, han estat els encarregats de presentar la prova. També han assistit els padrins que lideraran cadascun dels equips, un grup de 13 coneguts barcelonins arrelats als seus respectius Districtes i que provenen del món de la televisió, la ràdio, l’esport, la música i el teatre: The Mamzelles (Ciutat Vella), Mónica Palenzuela (Eixample), Laura Ester (Sants-Montjuïc), Joan Maria Pou (Les Corts), Viran Morros (Sarrià-Sant Gervasi), Àlex Castells (Gràcia), Sergi Mas i Pep Marí (Horta-Guinardó), Nacho Cáceres (Nou Barris), Blai Rodríguez (Sant Andreu) i Albert Español (Sant Martí). Cada padrí ha presentat la samarreta del seu Districte. Les samarretes s’han dissenyat tenint en compte el lema de la campanya de comunicació del CORREBARRI 2013 “Corre Barcelona”, que segueix la idea de que encara que cada participant corri per un dels 10 Districtes de la ciutat formant part d’un equip, tots són Barcelona. Així, s’han ajuntat els colors de 2 Districtes per reflectir aquesta unió. A l’esquena de la samarreta hi ha impreses dues petjades: una amb el nom del patrocinador de la cursa, Estrella Damm (i Veri en el cas dels menors d’edat) i una altra amb el nom del Districte. Cadascun dels participants haurà de portar la samarreta tècnica del color que identifica al seu equip i que facilitaran els organitzadors a la Fira del Corredor, que enguany se celebrarà al CEM Parc de la Ciutadella, el divendres 11 d’octubre a la tarda i el dissabte 12, tot el dia. També s’ha tornat a posar en joc “l’orelluda del CORREBARRI” que l’any passat va anar a parar a mans del Districte de Sant Martí. Per a conèixer el Districte guanyador d’enguany es tindrà en compte la classificació -i no el temps- dels 35 primers corredors i 15 primeres corredores de cada Districte (el 1r suma 1 punt, el 2n ho farà amb 2 punts…). Així doncs, el Districte que tingui la menor puntuació serà el vencedor del la 2a edició del CORREBARRI 2013. Recordem que per ser propietari definitiu del trofeu s’haurà de guanyar la prova tres vegades seguides o cinc alternes. PADRINS DEL CORREBARRI: Ciutat Vella: The Mamzelles (actrius i cantants) Eixample: Mónica Palenzuela (periodista) Sants-Montjuïc: Laura Ester (Campiona del món de waterpolo) Les Corts: Joan Maria Pou (periodista) Sarrià-Sant Gervasi: Viran Morros (Campió del món d’handbol) Gràcia: Àlex Castells (periodista) Horta-Guinardó: Sergi Mas (periodista)/Pep Marí (cap del Departament de Psicologia del CAR de Sant Cugat) Nou Barris: Nacho Cáceres (maratonià olímpic) Sant Andreu: Blai Rodríguez (actor) Sant Martí: Albert Español (Subcampió del món de waterpolo)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.