Laura Gòmez guanya el campionat d’espanya elit de relleus a Elche

0
406

Laura Gòmez s’afiança a l’elit nacional del triatló i guanya el campionat d’espanya elit de relleus a Elche amb una exhibició aclaparadora del Triatlón Ferrol
La sabadellenca aconsegueix encara sent junior fer-se un lloc d’or a l’elit espanyola amb l’equip gallec
Tot just una setmana després del Mundial de Londres, on el resultat després de la primera experiència mundialista va ser molt bona i satisfactoria; l’atleta encara Junior de Sabadell va formar part de la potent esquadra del Triatló Ferrol (equip on milita) al campionat d’espanya elit de triatló per relleus a Elche.| Aquesta especialitat consisteix en tres rellevistes, cadascun d’ells fa un triatló, 300m de natació, 8km de bici i 2km corrents; una vegada acabat donen el relleu al seu company i aquest surt a fer el seu particular triatló; sha quedat fora a Rio d’esdevenir disciplina olimpica però per la seva espectacularitat i alternança en cap de cursa és molt probable que hu sigui a Tokyo2020. Aquesta disciplina és molt explosiva i exigent, requereix en tot moment donar-ho tot, no deixant marge a especulacions o control de carrera ja que sha de donar el màxim ja que qualsevol contratemps és clau doncs les diferències acostumen a ser d’escassisims segons. L’equip Femení del Ferrol, guanyador l’any passat d’aquest títol es presentava amb un equip super jove, si bé és l’equip femení espanyol amb més internacionals i a més el d’integrants més joves. El relleu el formaven Tamara Gòmez (sub23) 6a del món al mundial de Londres; Melina Alonso (Sub23) Campiona d’espanya elit de Triatló Sprint i Laura Gòmez l’única junior integrant d’un equip elit. Per davant una dura competició amb els millors equips espanyols. Al primer relleu, Tamara Gòmez donava el relleu en 1a pos amb 1:19′ d’avantatge respecte el 2n equip; Laura Gòmez treballaria fort i incrementava la diferència respecte el 2n equip fisn als 3:30, marcant el millor parcial de ciclisme de totes les femines elit; Melina Alonso, aconseguia i tancava el relleu; imposantse el Ferrol amb més de 4′ al 2n classificat. L’alegria d’assolir el primer campionat d’espanya elit encara essent junior, afiancen a Laura Gómez com una jove promesa sabadellenca que sha fet un lloc per mèrits propis al dificil i disputat espai de l’elit nacional. Per acabar-ho de fer rodó just l’endemà del campionat d’elche, ja en terres catalanes, Laura s’imposava amb comoditat al Triatló de Calafell. Pensant ja en el tancament de temporada que serà aquest dissabte proper al BDream PRomaster d’Alacant, última prova exigent de la present temporada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.