EL PROPER DIUMENGE DIA 29 MÉS DE 1.000 ATLETES A LA TRAIL SENDERS DEL PENEDÈS

0
456

Queden tancades les inscripcions de la Trail Senders del Penedès amb l’èxit de més de 1.000 inscrits, més atletes que habitants té el poble, serà tota una festa de l’esport, a falta de una setmana per la seva celebració, proper 29 de setembre. S’ha aconseguit el doble de l’edició anterior, impressionant , 750 a la cursa llarga i 250 a la curta, aquests atletes sortiran a partir de les 10 del matí la cursa llarga de 12,7 kms i a les 10,15 la curta de 5,5 kms, una sortida ubicada al carrer trenta quatre.| Els atletes correran primer més de 1 km per dins del poble de les Cabanyes a partir d’aquí formaran part del paisatge que envolta la cursa i començar a corre pels senders que hi ha per tot el corregut. Una circuit no gaire dur i d’iniciació en el mon de les curses de muntanya, a la qual gaudiran de unes vistes molt maques apart de córrer pel costat de les vinyes. La cursa passa per senders de 5 municipis, Les Cabanyes, Vilobí, Font Rubí, Santa Fe i la Granada i en ella hi haurà més de 70 voluntaris que velaran per la seguretat de tots els corredors i dos avituallaments a la llarga. Esperem que pugueu gaudir de la cursa i de l’ acollida de la gent d’aquest poble tant petit , 970 habitants, ENTREGA DE DORSALS/FIRA DEL CORREDOR La Fira del corredor està situada al carrer trenta quatre (Centre Cultural Lúdic, sortida/arribada). El dorsal, el xip i el regal s’hauran de recollir a partir de dissabte dia 28 durant tot el dia (de 9 del matí fins les 13 hores i de 16 h fins les 20 hores) i el diumenge fins 1/2 hora abans de la sortida, al recinte del Centre Lúdic Cultural, situat al carrer nº34. La ½ hora abans de la sortida no s’entregaran dorsals. Justament al costat de la sortida/arribada hi ha tots el serveis, la fira del corredor, lavabos, parking, bar, massatgistes excepte les dutxes que estan a uns 400 mts justament al camp de futbol.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.