Aquest cap de setmana: 30a Mitja Marató de Sant Cugat

0
354

Aprofita per fer la teva inscripció i convidar amics i familiars. Pels que encara no heu completat la inscripció, afanyeu-vos que tanquem inscripcions el dimecres nit. Si ja estàs inscrit/a aprofita per convidar aquell amic o familiar i animar-lo a disfrutar de fer esport i fer ciutat.
Novetats fira del corredor i obsequis al participant! Fira del corredor durant dissabte i diumenge a la Plaça de la Vila. Aquest any els obsequis als participants del 21k seràn una tovallola, una samarreta i un gymsack. A més també trobaràs una bossa de snacks Zanuy, un val de Tecnopeu per fer un estudi biomecànic i val descompte del concessionari Auser 3000, entre d’altres.| Recorda que durant dissabte i diumenge a la zona del a fira del corredor podràs conèixer les novetats de Mans de Sant i a més després de la cursa seran qui t’ajudaran a iniciar la teva recuperació. A més podràs també veure les novetats de vehicles Dacia i Renault amb Auser 3000, i conèixer els nous complements pels corredors amb Correr Comodo. A l’acabar la cursa a més del servei de massatge també podràs recuperar forces gràcies a Nutrisport i Font Vella.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.