Aquest cap de setmana: 30a Mitja Marató de Sant Cugat

0
443

Aprofita per fer la teva inscripció i convidar amics i familiars. Pels que encara no heu completat la inscripció, afanyeu-vos que tanquem inscripcions el dimecres nit. Si ja estàs inscrit/a aprofita per convidar aquell amic o familiar i animar-lo a disfrutar de fer esport i fer ciutat.
Novetats fira del corredor i obsequis al participant! Fira del corredor durant dissabte i diumenge a la Plaça de la Vila. Aquest any els obsequis als participants del 21k seràn una tovallola, una samarreta i un gymsack. A més també trobaràs una bossa de snacks Zanuy, un val de Tecnopeu per fer un estudi biomecànic i val descompte del concessionari Auser 3000, entre d’altres.| Recorda que durant dissabte i diumenge a la zona del a fira del corredor podràs conèixer les novetats de Mans de Sant i a més després de la cursa seran qui t’ajudaran a iniciar la teva recuperació. A més podràs també veure les novetats de vehicles Dacia i Renault amb Auser 3000, i conèixer els nous complements pels corredors amb Correr Comodo. A l’acabar la cursa a més del servei de massatge també podràs recuperar forces gràcies a Nutrisport i Font Vella.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.