CAMPIONAT D’ESPANYA DE 10 KM EN RUTA

0
305

Carles Castillejo, Campió
Carles Castillejo (CA Adidas) s’ha proclamat Campió d’Espanya de 10 km en ruta aquest dissabte 21 de setembre a Ribadesella, Astúries. L’atleta barceloní ha marcat un temps de 29”19 i ha aconseguit el títol estatal d’aquesta modalitat que s’ha celebrat en el marc de la cinquena edició dels 10 km Villa de Ribadesella.| També cal destacar la sisena posició de Nacho Càceres (FCB) amb un temps de 30”40. A la categoria de veterans, assenyalar la victòria d’Emília Vaquero (Domingo Catalán FC) a la categoria F60 amb un temps de 44”06 i la tercera posició de Mari Carmen Casanova (CA Lloret LS) amb 59”14. També assenyalar la segona posició aconseguida per Sancho Ayala (HM) a M45 amb un temps de 32”53.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.