CAMPIONAT D’ESPANYA DE 10 KM EN RUTA

0
460

Carles Castillejo, Campió
Carles Castillejo (CA Adidas) s’ha proclamat Campió d’Espanya de 10 km en ruta aquest dissabte 21 de setembre a Ribadesella, Astúries. L’atleta barceloní ha marcat un temps de 29”19 i ha aconseguit el títol estatal d’aquesta modalitat que s’ha celebrat en el marc de la cinquena edició dels 10 km Villa de Ribadesella.| També cal destacar la sisena posició de Nacho Càceres (FCB) amb un temps de 30”40. A la categoria de veterans, assenyalar la victòria d’Emília Vaquero (Domingo Catalán FC) a la categoria F60 amb un temps de 44”06 i la tercera posició de Mari Carmen Casanova (CA Lloret LS) amb 59”14. També assenyalar la segona posició aconseguida per Sancho Ayala (HM) a M45 amb un temps de 32”53.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.