Cursa solidària + Gran cagada + Country

0
458

CURSA SOLIDÀRIA: cursa – (caminada qui vulgui) pel Parc Catalunya amb un circuit llarg de 5 Km per adults, de 2,5Km per nens (amb inscripció gratuïta si són menors de 10 anys) i un circuit adaptat de 1Km.
La participació a la cursa comporta tenir ja un “número” per a la Gran Cagada i altres sortejos i poder gaudir de la música i ball country.| GRAN CAGADA: al mateix parc Catalunya hi haurà tota una zona tancada (com un camp de futbol) amb quadrícules – parcel—les numerades. En aquesta zona tancada hi haurà un vedell. Qui tingui la butlleta amb el número de parcel—la d’on cagui el vedell s’emportarà un premi de 1000 € en metàl—lic. Si el vedell no cagués abans de finalitzar l’acte es farà un sorteig. Així mateix, amb la mateix butlleta-número per la gran cagada s’entrarà en altres sortejos: una samarreta i una pilota firmada per tots els jugadors del primer equip del BARÇA. (Podeu consultar les bases completes a la WEB). COUNTRY: s’amenitzarà la cursa i la gran cagada amb banda de música en directe de Country: High Cross Country Band i diferents grups de ball de Country que animaran a tothom a afegir-se. Usuaris del Centre Aral de l’entitat faran també actuació de Country. PERQUÈ VOLEM QUE VINGUIS? Tres bones raons per compartir Per continuar celebrant els 50 anys de l’Associació Pro Disminuïts Psíquics de Sabadell i Comarca – Fundació Privada Atendis. 50 anys de dedicació a l’atenció de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies. Per captar recursos que es destinaran a fer “bossa” per a la instal·lació d’un segon ascensor al Centre Casal Can Rull, residència amb 41 usuaris molts dels quals amb limitacions motrius. És un edifici de 3 pisos i per tant, necessitat de moviments constants depenent actualment només d’un ascensor de mida molt reduïda. Per donar a conèixer l’entitat, la seva tasca i apropar a la ciutadania el col·lectiu que s’atén

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.