La 2ª edició del TrailRun la Nostra,

0
433

Organitzada per l’Associació Esportiva Sant Silvestre de Sabadell i l’ACCIC és quelcom més que una cursa alètica per uns paratges increïbles a tocar de casa, és quelcom més que un grapat de Km per Collserola un diumenge al matí. El TrailRun la Nostra és la segona punta de llança d’un projecte que es va iniciar amb el batego per tu a Sabadell un 31 de desembre a la Sant Silvestre de Sabadell.| Ara, aprofitant la celebració de la festa anual de l’ASSOCIACIÓ DE CARDIOPATIES CONGÈNITES (ACCIC) Coravant al Parc d’atraccions del Tibidabo, dins d’aquest marc de veritable festa major, va sorgir la idea de fer una cursa per obrir encara més el camp de difusió de l’entitat i alhora, en un segon terme, aconseguir algun recurs econòmic més per a l’entitat; ja que tot el que es pugui recaudar es destinarà per a l’associació (descomptant-ne els costos de cronometratge, assegurança i obsequis dels corredors). La 2ª edició del TrailRun la Nostra tindrà lloc el diumenge 29 de setembre a les 9’30h del matí i ja està tot apunt perquè més de 500 corredors corrin per una causa solidària, per les cardiopaties congènites. Cal remarcar que és una cursa 100×100 solidària col·laborant amb la ASSOCIACIÓ DE CARDIOPATIES CONGÈNITES (AACIC) que ja porta anys fent una important tasca en aquest sentit. A nivell tècnic el TrailRun consta d’un circuit de 6 km, surt de la Plaça del Tibidabo, 500 m de llambordes en lleugera tendència a baixada en direcció Hotel La Florida; gir brusc i tècnic a l’esquerra per prendre un acusat en descens d’uns 200m , llavors prenem pista no gens tècnica fins al km 3, d’uns 3-4m d’ample, a partir d’aquí comencem la pujada al principi suau, al km 3,5 al 4 trobem el tram de més pujada… A falta de 2km es reprèn un camí més estret en pujada, que ens condueix cap a una pista de ciment vers la colònia del Tibidabo, fem uns 200m entre cases i un altre dura pujada a la dreta de 75m, tornem a girar a la dreta i ens trobem a l’últim carrer de la colònia, immediatament un gir a l’esquerra per agafar unes escales i dirigir-vos a un amagat camí esglaonat que ens durà en 250 m vers la plaça, 100m i creuarem al línea de meta!!! Us donem les gràcies perquè si ja esteu llegint això, un dels nostres objectius s’ha assolit, ara us convidem que participeu de la nostra festa el proper dia 29 i correu i bategeu per els camins de Collserola per tal de fer possible els batecs de molts i molts nens i joves més… Bona cursa !!!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.