Cursa de Sant Muç 2013

0
448

El proper diumenge 13 d’octubre a les 09:30h es celebrarà a la ciutat de Rubí una nova edició de la clàssica i coneguda Cursa de Sant Muç.
Organitzada per la Unió Atlètica Rubí (UAR) i homologada pel comitè de jutges de la FCA, aquest any es commemora el seu 25è Aniversari, amb l´objectiu de mantenir la seva essència i el seu recorregut habituals però incorporant algunes novetats en la organització per tal d´oferir un millor servei i prestacions als participants i de garantir una bona jornada de festa esportiva.| Com cada any hi haurà una cursa adulta i quatre curses infantils. La cursa adulta tindrà un recorregut de 10km de distància amb alguns desnivells de no gaire dificultat sobre un terreny majoritàriament asfaltat encara que amb alguns petits trams de muntanya. A la cursa adulta s´admetran un màxim de 500 participants. S´admetran també un màxim de 500 participants entre les quatre curses infantils. Rebran trofeus els tres guanyadors absoluts masculí i femení de totes les proves així com els tres primers classificats masculí i femení de cada subcategoria a la cursa adulta. Tots els participants rebran també una bossa d´obsequis amb armilla tècnica i podran gaudir d´un avituallament final de botifarrada amb cervesa Moritz, diversos postres de La Fageda i xocolata per renovar energies. Així mateix, al finalitzar el lliurament de premis es realitzarà un sorteig d´un cap de setmana per a dues persones, material esportiu, pernils i d´altres obsequis cedits pels nostres patrocinadors i col•laboradors. Per a més informació podeu accedir a la web oficial del club: www.uar.es o bé al blog oficial de la cursa: http://25cursasantmuc2013.blogspot.com.es

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.