Circuit Corre per la independència

0
516

Per 800 corredors, la diada va començar a les 9 del matí corrent la XIX Cursa Popular Aniversari Intersport Mataró. La pluja no va aparèixer durant la cursa i tothom va poder gaudir del recorregut urbà i de la bona organització. Dels participants al circuit, l’atleta de Cardedeu, Marc Sanjaume, va tornar a ser el més ràpid amb un temps de 34’35”. En categoria femenina la corredora de Badalona Maria Soldevila va ser la més ràpida, amb un temps de 51:17″. | Durant la cerimònia de trofeus es van lliurar obsequis al participants del circuit. El dia 12 d’octubre a Agramunt hi haurà la darrera cursa del circuit amb puntuació doble i lliurament de premis als cinc primers classificats de cada categoria. En el mateix circuit també es fa una caminada Les inscripcions ja estan obertes ! Tota la informació a http://www.correperlaindependencia.cat/

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.