Circuit Corre per la independència

0
304

Per 800 corredors, la diada va començar a les 9 del matí corrent la XIX Cursa Popular Aniversari Intersport Mataró. La pluja no va aparèixer durant la cursa i tothom va poder gaudir del recorregut urbà i de la bona organització. Dels participants al circuit, l’atleta de Cardedeu, Marc Sanjaume, va tornar a ser el més ràpid amb un temps de 34’35”. En categoria femenina la corredora de Badalona Maria Soldevila va ser la més ràpida, amb un temps de 51:17″. | Durant la cerimònia de trofeus es van lliurar obsequis al participants del circuit. El dia 12 d’octubre a Agramunt hi haurà la darrera cursa del circuit amb puntuació doble i lliurament de premis als cinc primers classificats de cada categoria. En el mateix circuit també es fa una caminada Les inscripcions ja estan obertes ! Tota la informació a http://www.correperlaindependencia.cat/

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.