Presentació de la Trail Senders del Penedès- “s’amplia les inscripcions fins als 1.000 atletes

0
393

El passat divendres dia 13 es va fer la presentació/xerrada de la 2ona edició de la Trail Senders del Penedès en la que van assistir unes 45 persones per escoltar el que deien els ponents d’ella: El Cisco Olivella, alcalde del poble, obria la presentació felicitant a l’organització per la gran tasca que estan fent i per tota la promoció que s’està fent del poble, i que tenir un esdeveniment d’aquestes tipus era quelcom molt gran pel poble i pel Penedès. El Joan Luque, membre de l’organització repassava l’edició passada i comentava les novetats d’enguany, presentava la samarreta i buff que es donarà als atletes i donava la noticia que ja s’ha superat els 700 inscrits marcats com límit per l’organització i que s’ampliava les inscripcions a 1.000 atletes o fins el diumenge dia 22. L’Oriol Vilaplana, fisio, parlava de temes molts interessants pels atletes, primer dels massatges abans i desprès d’una cursa, i dels estiraments i les seves controvèrsies. Mio Staff L’Eloi Martí, botiguer de running, mostrava material i explicava que és pot portar en una cursa com la Trail, curses de muntanya i curses d’asfalt. Espai Running El Manuel Torres, guanyador de l’edició passada, comentava que la Trail era una gran cursa per que el seu circuit ja que és muntanya baixa, amb molts senders i et permet corre per tot ell.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.