Doblet del CD Fasttriatlón al triatló de Banyoles , Alberto Parreño i Dolça Ollé guanyadors absoluts

0
401

El triatló més antic de tot Catalunya , el triatló de Banyoles ha arribat a la seva edició numero vint-i-set , enguany penúltima prova de la lliga Nacional de l’especialitat i Campionat de Catalunya absolut.Els triatletas han participat sota la distància olímpica i han fet front a 1.500 metres de natació a l’estany , per continuar amb els 40 quilòmetres de ciclisme de carretera , segment en que la pluja ha fet acte de presencia i ha acompanyat als triatletes durant tota la competició que ha acabar amb els darres 10 quilòmetres de cursa a peu.| A la categoria masculina victòria absoluta i títol de Campió de Catalunya , Albert Parreño ( CD Fasttriatlón) amb un temps final de 1 hora 59 minuts 16 segons , un marge de 31 segons per davant del segon classificat Joan Ruvireta ( Club Natació Vic-etb) completant el podi al seu tercer graó Carlos Galindo (Team Calella Triatlón).Per equips 1º Club Natació Vic-etb ( Ruvireta-Masnou-De la Mora ) virtuals guanyadors de la lliga de 1ª divisió ; 2º CD Fasttriatlón (Parreño-Pages-Carrasco) 3º Centre Natació Mataró (Soler-Rovirza-López). A la vessant femenina victòria absoluta i Campiona de Catalunya , Dolça Ollé ( CD Fasttriatlón) amb un crono final de 2 hores 18 minuts 31 segons , 43 segons per davant de la segona classificada la seva companya de Club , Sara Loehr ; tercera classificada absoluta Ester Hernández ( Club Natació Reus Ploms ).Per equips 1ª CD Fasttriatlón ( Ollé-Loehr-Pubill) guanyadores de la lliga de 1ª divisió ; 2ª Club Natació Reus Ploms ( Hernández-Tusell-Fábrega) 3ª Club Natació Catalunya (Pi-Valmaña-Kristi).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.