Doblet del CD Fasttriatlón al triatló de Banyoles , Alberto Parreño i Dolça Ollé guanyadors absoluts

0
462

El triatló més antic de tot Catalunya , el triatló de Banyoles ha arribat a la seva edició numero vint-i-set , enguany penúltima prova de la lliga Nacional de l’especialitat i Campionat de Catalunya absolut.Els triatletas han participat sota la distància olímpica i han fet front a 1.500 metres de natació a l’estany , per continuar amb els 40 quilòmetres de ciclisme de carretera , segment en que la pluja ha fet acte de presencia i ha acompanyat als triatletes durant tota la competició que ha acabar amb els darres 10 quilòmetres de cursa a peu.| A la categoria masculina victòria absoluta i títol de Campió de Catalunya , Albert Parreño ( CD Fasttriatlón) amb un temps final de 1 hora 59 minuts 16 segons , un marge de 31 segons per davant del segon classificat Joan Ruvireta ( Club Natació Vic-etb) completant el podi al seu tercer graó Carlos Galindo (Team Calella Triatlón).Per equips 1º Club Natació Vic-etb ( Ruvireta-Masnou-De la Mora ) virtuals guanyadors de la lliga de 1ª divisió ; 2º CD Fasttriatlón (Parreño-Pages-Carrasco) 3º Centre Natació Mataró (Soler-Rovirza-López). A la vessant femenina victòria absoluta i Campiona de Catalunya , Dolça Ollé ( CD Fasttriatlón) amb un crono final de 2 hores 18 minuts 31 segons , 43 segons per davant de la segona classificada la seva companya de Club , Sara Loehr ; tercera classificada absoluta Ester Hernández ( Club Natació Reus Ploms ).Per equips 1ª CD Fasttriatlón ( Ollé-Loehr-Pubill) guanyadores de la lliga de 1ª divisió ; 2ª Club Natació Reus Ploms ( Hernández-Tusell-Fábrega) 3ª Club Natació Catalunya (Pi-Valmaña-Kristi).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.