Aquesta Diada de l’11 de Setembre Bellaterra acollirà la 2a Sansi de Bellaterra

0
676

Aquest Setembre Bellaterra acollirà la seva segona cursa popular de la Diada Nacional, organitzada pel Club Atletisme La Sansi i l ́EMD anomenada; “La Sansi de Bellaterra”, amb més de un miler de participants populars i alguns atletes professionals Els organitzadors de la cursa ja han obert les inscripcions, i esperen concloure aquesta festivitat esportiva amb molt d’èxit, l’ any passat tot i ser la 1a edició, 5 dies abans de la cursa es van esgotar els més de 1.000 dorsals i va ser la cursa popular de la diada amb més participants de Catalunya.| La segona Sansi Bellaterra serà una cursa popular de 5 quilòmetres, en un entorn idíl·lic i tranquil, on tots els corredors podran gaudir d’un circuit atractiu per la majoria dels corredors i -pel fet de participar-hi- rebre un record original, únic i emblemàtic. En motiu de la Diada Nacional, 11 de Setembre, l’organització de la cursa obsequiarà a tots els corredors amb una bossa d’obsequis i una original samarreta tècnica esportiva quadribarrada, amb la senyera catalana. La cursa del proper 11 de Setembre, pretén convertir-se en un referent d’àmbit nacional, on centenars de catalans puguin celebrar la festivitat del seu país fent esport. En aquesta edició es farà un homenatge al gran i mitic Domingo Catalán, exrecorman i campió del món de 10kms. Les inscripcions a la cursa es poden fer a www.lasansibellaterra.com , on a més, s’hi pot trobar informació necessària per arribar a Bellaterra, buscar allotjament, reglament, consells…

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.