La Trail Senders del Penedès va a tope, més de 600 inscrits i pujant

0
580

Si fa uns dies anunciàvem que la 2ona Trail Senders del Penedès (Les Cabanyes) que escelebra el proper 29-9-13, batia el record de inscrits al superar els que van tenir l’any passat amb més de 505, ara diem que ja ha superat la barrera dels 600 inscrits amb 620 en aquest moments, en qüestió de 5 dies ha hagut 100 inscripcions i va continuant pujant, encara queden dies per tancar-les, a la cursa llarga de 12,7 kms hi ha 479 inscrits i a la curta de 5’5 kms 141 inscrits.| L’organització continua treballant de valent per poder garantir una gran cursa que tindrà un ambient excel·lent sense precedents en el Penedès al que respecta curses de muntanya. Tota l’ informació de la cursa la teniu a la seva web http://trailsendersdelpenedes.wordpress.com/ I les inscripcions tant sol és poden fer a la web http://atletisme.com/cursesol/1309penedes/

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.