12-09 El Barcelona Midnight Trail ha portat 1000 runners al Tibidabo

0
405

El passat divendres 6 de setembre va tenir lloc la segona edició del Barcelona Midnight Trail, una cursa nocturna de 15 km amb recorregut per les pistes del Parc de Collserola. 1000 participants (límit de la prova) van envair el Parc del Tibidabo, punt de sortida i arribada d’aquesta competició. Emilio Fernández i Elena Hidalgo han sigut enguany els vencedors.| L’edició 2013 del Barcelona Midnight Trail ha confirmat tot el potencial i l’originalitat d’aquesta iniciativa esportiva. Amb el doble de participants que el 2012, s’ha preservat l’encant de l’any passat, en part assegurat per l’entorn màgic del Parc del Tibidabo de nit. El mític parc d’atraccions ha sorprès la majoria dels corredors, captivats per les vistes de Barcelona i l’ambient tant especial produït per aquesta trobada entre els amants del running. Aquest toc festiu coronava un repte atlètic diferent dels que acostuma a proposar la ciutat comtal. La majoria de participants han pogut descobrir una vessant de Collserola desconeguda, travessant la nit per les pistes salvatges de Collserola. Entre ells, alguns atletes de referència, com Elena Hidalgo, capaç de revalidar el seu títol de l’any passat en 01:12:03. En categoria masculina, Emilio Fernández s’ha emportat la victòria, sent l’únic participant que ha baixat de l’hora, en 00:59:20.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.