Marató Costa Daurada Obre inscripcions! Preu promocional primeres 24h

0
403

El proper 09 de Setembre una de les cites més esperades per als amants del Running: Marató Costa Daurada Obre inscripcions
Aquesta cita comptarà amb un circuit pràcticament pla i molt ràpid que discorrerà en gran part pel litoral de la costa així com pel centre d’aquesta ciutat; una ciutat amb una història mil·lenària que va ser fundada pels romans havent estat a dia d’avui declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO.| Marató Costa Daurada es converteix d’aquesta manera en una oportunitat única de gaudir d’un recorregut de 42 km a una única volta, una cita que ja té dia i hora. El proper 19 de Gener Tarragona es vestirà de gala per acollir als més de 2.500 corredors que s’aproparan a competir en aquesta consolidada marató que el proper 2014 complirà la seva quarta edició. Però això no és tot, a més de la marató en aquest dia i de forma conjunta, es podrà comptar amb una distància més assequible als quals s’iniciïn al món del running consistent en un 10K sobre un circuit també ràpid i pla amb sol dos girs que discorreran íntegrament per la zona costanera. Marató Costa Daurada vol obrir les seves portes a tot aquell que es plantegi un gran repte i vulgui venir a gaudir-ho a una ciutat tan hospitalària i amb una gran oferta d’oci com és Tarragona, és per això que, el proper dia 9 de setembre obrirà les seves inscripcions amb un preu promocional durant les primeres 24 hores. Vols debutar o batre les teves marques? Accepta el Repte i participa en una de les maratons més accessible a tothom!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.