Marató Costa Daurada Obre inscripcions! Preu promocional primeres 24h

0
305

El proper 09 de Setembre una de les cites més esperades per als amants del Running: Marató Costa Daurada Obre inscripcions
Aquesta cita comptarà amb un circuit pràcticament pla i molt ràpid que discorrerà en gran part pel litoral de la costa així com pel centre d’aquesta ciutat; una ciutat amb una història mil·lenària que va ser fundada pels romans havent estat a dia d’avui declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO.| Marató Costa Daurada es converteix d’aquesta manera en una oportunitat única de gaudir d’un recorregut de 42 km a una única volta, una cita que ja té dia i hora. El proper 19 de Gener Tarragona es vestirà de gala per acollir als més de 2.500 corredors que s’aproparan a competir en aquesta consolidada marató que el proper 2014 complirà la seva quarta edició. Però això no és tot, a més de la marató en aquest dia i de forma conjunta, es podrà comptar amb una distància més assequible als quals s’iniciïn al món del running consistent en un 10K sobre un circuit també ràpid i pla amb sol dos girs que discorreran íntegrament per la zona costanera. Marató Costa Daurada vol obrir les seves portes a tot aquell que es plantegi un gran repte i vulgui venir a gaudir-ho a una ciutat tan hospitalària i amb una gran oferta d’oci com és Tarragona, és per això que, el proper dia 9 de setembre obrirà les seves inscripcions amb un preu promocional durant les primeres 24 hores. Vols debutar o batre les teves marques? Accepta el Repte i participa en una de les maratons més accessible a tothom!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.