INSCRIPCIONS OBERTES PER AL CORREBARRI 2013

0
421

La ciutat de Barcelona acollirà el pròxim diumenge 13 d’octubre a les 9:30h la segona edició del Correbarri, una cursa de 10 quilòmetres en la que els participants, a més de competir individualment, també ho faran defensant els colors d’un dels deu Districtes de la capital. Aquest 2013, els atletes de Sant Martí seran els que defensin el títol del Correbarri, una prova impulsada per l’Ajuntament de Barcelona i organitzada pel Club Natació Atlètic-Barceloneta i Gaudium Sports que es disputarà per un circuit molt planer pels carrers de Ciutat Vella i pel Port de Barcelona, amb sortida i arribada a la Plaça del Mar.| Després de l’èxit de la temporada passada, a la qual prop de 3.500 esportistes van prendre part a la prova, els organitzadors esperen un creixement del número d’inscripcions de cara a aquest any després de les bones crítiques rebudes pels corredors i el fet de tractar-se d’una cursa diferent. També el disputar-se en un circuit que surt de les zones habituals ha estat un dels punts més valorats pels participants a la primera edició. La principal novetat del Correbarri 2013 serà la variació del sistema de puntuació dels equips, ja que enlloc de fer-ho per la suma de temps dels 35 primers homes i les 15 primeres dones de cada districte es farà amb la suma de posicions i, per tant, serà el conjunt amb una puntuació més baixa qui aixequi la copa “orelluda” que podrà exhibir durant el pròxim any a la seva Seu del Districte. A més, el Correbarri quedarà inclòs dins la lliga Challenge BCN 10K com una cursa de màxima puntuació. Les inscripcions per a la primera edició del Correbarri ja estan obertes i es poden fer a la pàgina web www.correbarri.com i també de forma presencial a la recepció del Club Natació Atlètic-Barceloneta (Plaça del Mar, s/n) i a les botigues Benitosports de Barcelona (Rambla, Glòries, Arenas i La Maquinista). El preu de la inscripció és de 14 euros amb xip propi. Pàgina web: www.correbarri.com Facebook: www.facebook.com/correbarri

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.