Torna la Marató del Mediterrani

0
309

amb tres modalitats: una 10k, una mitja i la marató (dues mitges per parelles)
El proper diumenge 20 d’octubre tindrà lloc a Castelldefels la cinquena prova del circuit aliança, la IX Marató del Mediterrani, que enguany inclou tres modalitats: una Cursa Open 10k, una Mitja Marató i la Marató del Mediterrani (que resultarà de la suma dels temps de la mitja marató que correran, junts, els dos integrants dels equips participants).| Des del Canal Olímpic. La sortida de les tres proves tindrà lloc a les 9 hores del diumenge 20 d’octubre, des del Canal Olímpic de Castelldefels, mitjançant calaixos de temps. Tot el circuit estarà senyalitzat amb una línia blava a terra i discorrerà pels termes municipals de Castelldefels i Gavà. Es tracta d’un recorregut circular de 10km. Aquells que corrin la mitja o la marató per parelles faran dues voltes i un petit tram addicional per completar la distància. Marató per parelles. Els equips estaran formats per parelles d’igual o diferent sexe, cosa que s’haurà d’especificar en el moment de la inscripció. El temps final de l’equip serà la suma del temps dels dos membres, que hauran de córrer junts: la diferència del temps de pas per cada control entre els dos integrants no podrà superar els 10 segons. En cas de superar aquesta diferència, els participants passaran a ser comptabilitzats en la categoria individual de la Mitja Marató. Més informació i inscripcions, a la web: http://www.maratodelmediterrani.com/web/

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.