Torna la Marató del Mediterrani

0
382

amb tres modalitats: una 10k, una mitja i la marató (dues mitges per parelles)
El proper diumenge 20 d’octubre tindrà lloc a Castelldefels la cinquena prova del circuit aliança, la IX Marató del Mediterrani, que enguany inclou tres modalitats: una Cursa Open 10k, una Mitja Marató i la Marató del Mediterrani (que resultarà de la suma dels temps de la mitja marató que correran, junts, els dos integrants dels equips participants).| Des del Canal Olímpic. La sortida de les tres proves tindrà lloc a les 9 hores del diumenge 20 d’octubre, des del Canal Olímpic de Castelldefels, mitjançant calaixos de temps. Tot el circuit estarà senyalitzat amb una línia blava a terra i discorrerà pels termes municipals de Castelldefels i Gavà. Es tracta d’un recorregut circular de 10km. Aquells que corrin la mitja o la marató per parelles faran dues voltes i un petit tram addicional per completar la distància. Marató per parelles. Els equips estaran formats per parelles d’igual o diferent sexe, cosa que s’haurà d’especificar en el moment de la inscripció. El temps final de l’equip serà la suma del temps dels dos membres, que hauran de córrer junts: la diferència del temps de pas per cada control entre els dos integrants no podrà superar els 10 segons. En cas de superar aquesta diferència, els participants passaran a ser comptabilitzats en la categoria individual de la Mitja Marató. Més informació i inscripcions, a la web: http://www.maratodelmediterrani.com/web/

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.