La “Cursa per l’Esperança” arriba a Barcelona

0
460

FEDER Catalunya organitzarà una cursa a peu solidària el proper 20 d’octubre al Parc del Fòrum de Barcelona. La finalitat d’aquesta és conscienciar la societat dels greus problemes que pateixen els més de 3 milions d’afectats de Malalties Rares a Espanya, 500.000 dels casos diagnosticats a Catalunya. La cursa, que serà de 5km o 10km, transcorrerà en la seva totalitat al Parc del Fòrum de Barcelona oferint un recorregut molt amè i atractiu a primera línia de mar.| Menció especial té la modalitat “Pares i Fills” que consistirà en recórrer els 5km del circuit formant parella al mateix ritme. La “Cursa per l’Esperança” pretén ser una jornada familiar, un punt de trobada entre corredors, amics, famílies, associacions, entitats i altres organitzacions. L’esdeveniment, combinarà esport, salut, oci i diversió amb la solidaritat. Per això comptarà amb una carpa de sensibilització, on es podrà comprar productes solidaris, i es realitzaran tot tipus d’activitats infantils i lúdiques.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.