05-09 Collserola espera els “Midnight Runners”

0
518

Aquest divendres es disputarà la segona edició del Barcelona Midnight Trail. 1000 participants es llençaran de nit per les pistes del Parc de Collserola, per enfrontar-se a un recorregut exigent però divertit.
15km de recorregut pel el Parc de Collserola
1000 participants
Esdeveniment “eco-responsable”| El Trail és sense dubte la disciplina més en auge en el món del running. Córrer en plena naturalesa és una font de diversió inesgotable que permet descobrir noves sensacions de llibertat. Aquest al•licient explica segurament l’èxit del Barcelona Midnight Trail, una prova pensada pels debutants de la disciplina. La sortida i l’arribada en el Parc del Tibidabo proporcionen a la cursa el seu vessant més èpic. En el seu primer tram, el recorregut guia els “midnight runners” des de la famosa basílica fins la popular Carretera de les Aigües. Els 7 primers kilòmetres són plans o de baixada fins arribar a la Font del Mont on comencen les hostilitats, com una rampa molt difícil que puja fins el peu de la Torre Collserola, on està previst l’avituallament. A partir d’aquest punt, els corredors accedeixen a la zona més salvatge i tranquil•la del recorregut, dissenyat en col•laboració amb el Parc de Collserola per evitar les zones més sensibles. Mica en mica, el traçat els condueix de tornada al Tibidabo, amb els últims 200 metres de pujada fins l’arribada (més de 500 metres de desnivell acumulat). D’altra banda, els organitzadors insisteixen en el respecte del medi ambient, fent-se portaveus de les bones pràctiques pels esportistes en aquest espai excepcional. Aquesta tasca de conscienciació és un dels pilars del esdeveniment. Per aquesta mateixa raó, un euro de cada inscripció està destinada al projecte del Parc de Collserola per la prevenció dels ratpenats.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.