La Trail Senders del Penedès ja bat records 521 inscrits i encara estan obertes

0
460

A falta de 18 dies per tancar les inscripcions la 2ona Trail Senders del Penedès (Les Cabanyes) ja ha fet record d’inscrits, superant les de la primera edició que van ser 505, ara mateix porta 521 inscrits per tant les expectatives són molt bones per l’organització i pot superar els 600 inscrits, tot un fet molt positiu per aquesta cursa que tornarà a estar entre les més corregudes del Penedès, serà tot un espectacle veure tants atletes pels senders del Penedès.| També us indiquem que aquest diumenge dia 8 hi ha un entreno pels dos circuits a les 9 del matí, per tot el que vulgui venir i que el proper dia 13 de setembre la xerrada presentació de la Trail a les 20:15 http://trailsendersdelpenedes.wordpress.com/

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.