Ja tenim aquí la Cursa de Montbau – BCN (29 de setembre)

0
460

El proper 29 de setembre de 2013, l’Associació de Veïns de Montbau i el Club Esportiu Runners Can Barret organitzen la tercera edició de la CURSA DE MONTBAU, esdeveniment que forma part dels actes de la Festa Major del barri de Montbau (BCN), amb la finalitat de fomentar l’activitat física ,obert a tots els esportistes que vulguin córrer i gaudir del al nostre bonic barri ubicat a la ciutat de Barcelona, a la falda de la Serra de Collserola.| La nostra cursa te un recorregut mixt, ampliat en aquesta edició a les Llars Mundet (asfalt) i els camins de muntanya de Collserola (terra) amb un recorregut de 6 kms. aprox., amb alguns trams més exigents per la seva pendent, però assequible per a qualsevol corredor/a amb un mínim de preparació física. Ja podeu fer la inscripció on-line (5 euros) al web de la cursa: http://cursademontbau.blogspot.com.es/ fins al 26 de setembre de 2013 o fins que s’esgotin les 300 places disponibles per a participar en la cursa. També tindrem curses infantils, amb inscripcions gratuïtes, però us demanem una aportació solidària d’1 kg. d’aliment (arròs, pasta, llegums…) o 1 litre d’algun producte (llet, oli, caldo, suc…) en col•laboració amb el Banc d’Aliments, que esta gestionant el Casal Parroquial de Montbau. Us hi esperem el proper 29 de setembre per poder gaudir tots plegats d’un bonic matí esportiu familiar i solidari!!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.