10 KMS URBANS DE MANRESA

0
450

Ja la tenim de nou aqui. Seixanta dies i de nou els carrers de la ciutat seràn invaits durant una estona per els corredors vinguts d’arreu de Catalunya. La festa del correr, de nou, per els carrers de la capital del Bages. La CX 10 KMS URBANS DE MANRESA es disputará el proper diumenge 27 d’octubre, a les 10,30h, sobre el recorregut urbà de sempre. Les inscripcions es podran fer a partir del proper dilluns 2 de setembre, per internet a www.atletisme.cat, i de forma presencial a la seu de l’entitat organitzadora Club Atlètic Manresa sita a l’Estadi Municipal d’Atletisme El Congost, o bè a la botiga d’Esports Sagi. La participació está limitada a 975 corredors. | Tanmateix, es cel.lebrarà abans de la prova absoluta, la 7ena Cursa Urbana de Promoció sobre un recorregut de 750 metres. S’espera de nou la presencia d’importants atletes catalans de l’especialitat, que de ben segur, lluitaràn per millorar els excel.lents registres que te la prova manresana des de l’edició 2010 en que l’atleta maresmenc José Rios (Avinent CA Manresa), i la navarclina Rosa Maria Morató (València TyM) van establir amb 29’44” i 33’33” , respectivament.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.