MATADEPERA CONSOLIDA LA SEVA CURSA POPULAR DE FESTA MAJOR

0
5405

Éxit de participació en la cursa popular de la Festa Major de Matadepera, puntuable pel Circuit de Curses Activa’t, nou record de participació amb 919 inscrits. Radouanne Nour i Encarna Garcia, en categoria absoluta, Alex Salas i Marta Romance, en categoria infantil, van estar els guanyadors de les curses celebrades.| Amb motiu de la festa major de Matadepera, ahir es va celebrar una nova edició de la cursa popular de Matadepera, que continua creixent de forma important. Un total de 919 atletes, 100 més que la darrera edició, es van donar cita a Matadepera per disputar les dues curses programades. La cursa infantil va ser la primera en disputar-se, els joves atletes van recórrer un circuit d’1.5 Km. Amb una important participació, la victòria en la la classificació general va ser per Àlex Salas, en categoria masculina, i Marta Romance, en fémines. Els primers atletes locals en creuar la línia de meta van estar Roger Mora i Jùlia Calvo. La cursa absoluta es va iniciar a les 18’30 hores. Els corredors van donar dues voltes al circuit traçat per cobrir els 10 km, del recorregut establert per aquesta cursa. Un temps de 32:21, set segons menys que la darrera edició, va marcar el guanyador de la cursa, Radouanne Nour, seguit per l’atleta local Lluís Vila que va marcar un crono de 33:27, Marc Garcia, amb un temps de 33:34 va completar el podi de la categoria absoluta masculina. La primera corredora femenina en creuar la línea de meta, per segon any consecutiu, va ser Encarna Garcia, amb un crono de 40:50, Queralt Riba va entrar en segona posició amb un temps de 41:40 i Carme Ballesteros va ser la tercera fémina marcant un crono de 42:10 En la categoria d’atletes locals, la victòria va ser per Lluís Vila, seguit de David Rey i Jordi Comes. En categoria femenina la primera en creuar la línia de meta va estar Miriam Vila, seguida d’Alba Gutés i Carme Fernández. Destacar de la Cursa de Festa Major de Matadepera la seva condició de cursa benèfica, part del’import recaptat de les inscripcions, s’han destinat a l’entitat benèfica Càrites de Matadepera. Abans d’iniciar-se l’acte d’entrega de trofeus als guanyadors de les diferents categories es va fer entrega d’un xec de 900 euros al Sr. Antoni Fàbregas, representant de Càrites de Matadepera. CLASSIFICACIÓNS: General Absoluta Masculina: 1.- Radouane Nour 32:21 SLOP.CAT SABADELL 2.- Lluís Vila Aguilar 33:27 C.N. TERRASSA 3.- Marc Garcia Gimenez 33:34 CORREDORS.CAT General Absoluta Femenina: 1.- Encarna Garcia Rus 40:50 C.A. VIC 2.- Queralt Riba Hernandez 41:40 I RUN WITH LEIVA 3.- Carme Ballesteros Rosa 42:10 CALIFORNIA SPORTS Classificació atletes locals masculi: 1.- Lluis Vila Aguilar 33:27 C.N. TERRASSA 2.- David Rey Alemany 38:07 JAS 3.- Jordi Comas Rovira 41:08 Classificació atletes locals femení; 1.- Miriam Vila Aguilar 44:39 OM-ÒPTICA MAT. 2.- Alba Gutés Margarit 49:34 OM-ÒPTICA MAT. 3.- Carme Fernández 50:16 ÉPIC TEAM Classificació General infantil masculí: 1.- Àlex Salas Molina 2.- David Bosch Monje 3.- Iker Albendin Pérez Classificació General infantil femení: 1.- Marta Romance Oms 2.- Irina Belmonte Molina 3.- Claudia Alarcon Guanyador local infantil masculí; Roger Mora Turmo Guanyadora local infantil femenina: Jùlia Calvo

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.