MATADEPERA S’ACTIVA AMB LA SEVA CURSA POPULAR

0
556

Dissabte 31 d’agost, Matadepera acull la novena prova del Circuit de Curses Activa’t, sota l’organització conjunta de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa.| Amb motiu de la Festa Major de Matadepera 2013, la localitat vallesana celebra una nova edició de la seva cursa popular, la Cursa de Festa Major, puntuable pel Circuit de Curses Activa’t. Prova que en la seva darrera edició va comptar amb una important participació, marcant rècord d’inscrits, més de 800 atletes entre la competició en categoria infantil i absoluta. Segons les previsions, aquesta xifra es podria superar el pròxim dissabte, a faltar del tancament de les inscripcions, en aquests moments s’iguala el nombre de participants. A partir de les 18 hores, s’iniciarà la cursa infantil, amb un recorregut d’1’5 Km. El circuit en aquesta categoria es realitzarà pels carrers que envoltent les Piscines Municipals, Av. Del vallès cantonada Dtor. Flemming, amb sortida i arribada en la mateixa instal·lació Municipal. La sortida en categoria absoluta es donarà a les 18’30 hores. Un total de 10 Km., dues voltes al circuit, amb sortida i arribada davant les instal·lacions de les Piscines Municipals (Av Del Vallès/Dtor. Flemming). El recorregut inclou diversos carrers del centre del municipi. Avui, a les 19 hores, es tancant les inscripcions oficials a través de la web: www.mitjaterrassa.org i de forma presencial, en les mateixes instal·lacions Municipals de les Piscines de Matadepera. Tot i així, divendres i dissabte es mantenen les inscripcions obertes únicament presencialment (a les Piscines de Matadepera) que permetrà la participació, però no constarà en les classificacions oficials. Com ja és habitual en l’organització d’aquest tipus de curses, la Cursa Popular de Matadepera manté la seva condició solidària. Una part de l’import de les inscripcions anirà destinat a Càrites de Matadepera. La Cursa Popular de Festa Major de Matadepera és la novena i penúltima prova del Circuit de Curses Activa’t 2013. Competició que es va iniciar en el mes de gener amb la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Santi Centelles i finalitzarà el proper més d’octubre amb la disputa dels 100 km. En pista de Terrassa. Lideran aquest Circuit de Curses en categoria absoluta masculina Andrés Sánchez, Sergi Padró i Vicenç Sellares i en categoria absoluta femenina Carme Ballesteros, Beatriz García i Puri Molina. En categoria infantil, Roger Garreta i David Bosch lideran la classificació masculina i Irina Belmonte i Beatriu Bosch ocupen les primeres posicions en femines. Les Dades: Cursa Popular de Festa Major de Matadepera 2013 Puntuable Circuit Curses Activa’t 2013 Data: Dissabte 31 d’agost de 2013 Horaris: 18 hores cursa infantil (1’5 Km.) 18’30 hores cursa absoluta (10 km.) Preu: 3€ Més informació: i Piscina Municipal de Matadepera.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.