13 El Barcelona Midnight Trail a punt

0
459

El Barcelona Midnight Trail entra en la seva recta final. El pròxim divendres 6 de Setembre, la cursa nocturna de 15 km per Collserola acollirà 1000 participants pel Parc del Tibidabo i per les pistes del Parc de Collserola. La segona edició promocionarà novament l’esport i les bones pràctiques mediambientals. Només queda un centenar de dorsals disponibles.|
Data : Divendres 6 de Setembre
Inscripcions obertes en www.midnighttrail.com (max 1000 persones)
Trail nocturn de 15km amb sortida i arribada en el Parc del Tibidado
Tot està a punt per la segona edició del Barcelona Midnight Trail. L’organització, en col·laboració amb el Parc de Collserola i el Parc del Tibidabo, acollirà el doble de participants que l’any passat. S’esperen uns 1000 corredors a la recerca del seu “sisè sentit” (Tal i com ho anuncia l’ eslògan del esdeveniment) en la sortida prevista pel proper divendres 6 de setembre a les 21:35, des de l’emblemàtic parc d’atraccions. El recorregut de 15 km, exigent però poc tècnic, ha sigut disenyat conjuntament amb els responsables del parc natural. “El projecte inicial segueix sent el mateix. Expliquem als corredors que Collserola és un entorn genial per fer esport, però necessita que el respectem si volem que segueixi així”, recorda el director de cursa, Eloi Moragues. Les millores en aquesta segona edició vindran de la mà dels serveis i l’atenció als corredors. “És lògic, amb el doble de participants hem reforçat l’equip. Sobretot, hem comptat amb el recolzament d’empreses Barcelonines, que ens han facilitat molt la feina, i s’han involucrat de ple en la cursa” explica el jove director. Per exemple, la cadena de restaurants Nostrum (“El menjar de la mare per emportar”) col·laborarà en l’elaboració del avituallament final. O la botiga Evasion Running s’encarregarà de l’entrega de dorsals. Aportacions coherents, d’acord amb els valors del Barcelona Midnight Trail, un esdeveniment responsable i festiu.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.