LA TRAIL SENDERS DEL PENEDÈS JA PORTA 400 INSCRITS

0
409

Va camí de batre tots els records la 2ona edició de la Trail Senders del Penedès (Les Cabanyes) ja que a falta tot just 1 mes ja té 400 atletes inscrits entre les dues curses la llarga de 12,7 kms i la curta de 5,5 kms, i l’any passat van ser 500 entre les dues curses que va ser la de més participació de muntanya del Penedès Aquesta 2ona edició serà el proper 29 de setembre i les inscripcions es tallen quan arribin als 500 en la cursa llarga i 200 en la curta o el 22 de setembre que serà la data límit per fer les inscripcions. | L’Ajuntament de les Cabanyes i la comissió organitzadora està estudiant ampliar les inscripcions tot just s’arribi al màxim, 500 a la llarga i 200 a la curta, per que com totes les curses el gran grossor de les inscripcions es fan les ultimes setmanes. Les inscripcions es poden fer exclusivament a la web d’atletisme.cat, es cursa de la lliga internet de champion chip i tota la informació de ella a la seva web .

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.