LA TRAIL SENDERS DEL PENEDÈS JA PORTA 400 INSCRITS

0
471

Va camí de batre tots els records la 2ona edició de la Trail Senders del Penedès (Les Cabanyes) ja que a falta tot just 1 mes ja té 400 atletes inscrits entre les dues curses la llarga de 12,7 kms i la curta de 5,5 kms, i l’any passat van ser 500 entre les dues curses que va ser la de més participació de muntanya del Penedès Aquesta 2ona edició serà el proper 29 de setembre i les inscripcions es tallen quan arribin als 500 en la cursa llarga i 200 en la curta o el 22 de setembre que serà la data límit per fer les inscripcions. | L’Ajuntament de les Cabanyes i la comissió organitzadora està estudiant ampliar les inscripcions tot just s’arribi al màxim, 500 a la llarga i 200 a la curta, per que com totes les curses el gran grossor de les inscripcions es fan les ultimes setmanes. Les inscripcions es poden fer exclusivament a la web d’atletisme.cat, es cursa de la lliga internet de champion chip i tota la informació de ella a la seva web .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.