El Circuit de de l’Obaga convoca als amants del trailrunning a córrer contra el càncer

0
363

El Circuit de l’Obaga es composa de dues curses: la primera arribarà a Tiurana el 22 de setembre i la segona, a Castellar de la Ribera el 13 d’octubre
Els fons recaptats es destinaran íntegrament a la FECEC per contribuir a la lluita contra el càncer
La 2ª edició del Circuit de l’Obaga escalfa motors i convoca a tots els amants de l’esport a córrer contra el càncer els dies 22 de setembre, a Tiurana (La Noguera), i 13 d’octubre, a Castellar de la Ribera (Solsonès). Els fons que es recaptin es destinaran íntegrament a la FECEC (Federació d’Entitats Contra El Càncer) per donar suport a la seva tasca en la lluita contra el càncer i al desenvolupament de programes de prevenció, investigació i ajuda als malalts de càncer i als seus familiars. | El Circuit de l’Obaga arribarà a Tiurana el pròxim 22 de setembre i s’iniciarà a les 9.00 hores. El recorregut transcorrerà per corriols, trialeres i pistes forestals enmig d’un paisatge incomparable, tot vorejant l’embassament de Rialb. Entre les categories que preveu la cursa, es troben les modalitats clàssiques – la Mitja Marató (21,70 km) i una Cursa de 11 km – i noves modalitats que s’incorporen en aquesta edició: una Cursa de Canicross, on els corredors realitzaran el recorregut juntament amb la seva mascota; una Cursa Infantil per a tots els nens i nenes més atrevits; i una Marxa Nòrdica. El Circuit arribarà a Castellar de la Ribera el 13 d’octubre i aplegarà dues categories: una Mitja Marató (21 Km) i una Cursa de 13 km. El recorregut transcorrerà entre corriols, pistes forestals i trialeres, endinsant-se al bosc solsoní per travessar paisatges de gran riquesa natural. L’esdeveniment està organitzat per l’Ajuntament de Tiurana i l’Ajuntament de Castellar de la Ribera, amb la col·laboració de Rural Sport i ACTN3 (Associació per a la promoció i difusió de l’esport). La inscripció individual a cada cursa té un cost de 12 euros i si es desitja realitzar tot el circuit, el preu és de 20 euros. Tots els fons recaptats es destinaran íntegrament a la lluita contra el càncer a través de la FECEC. Tothom qui ho desitgi es pot inscriure a través de la pàgina següent: Cursa de Tiurana http://www.finixer.com/2-circuit-de-l-obaga-de-tiurana-2013 i Cursa de Castellar de la Ribera http://www.finixer.com/3-circuit-de-l-obaga-de-castellar-de-la-ribera-2013. També es pot consultar tota la informació de la cursa a través de la pàgina web: www.obaga.es

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.