El Circuit de de l’Obaga convoca als amants del trailrunning a córrer contra el càncer

0
417

El Circuit de l’Obaga es composa de dues curses: la primera arribarà a Tiurana el 22 de setembre i la segona, a Castellar de la Ribera el 13 d’octubre
Els fons recaptats es destinaran íntegrament a la FECEC per contribuir a la lluita contra el càncer
La 2ª edició del Circuit de l’Obaga escalfa motors i convoca a tots els amants de l’esport a córrer contra el càncer els dies 22 de setembre, a Tiurana (La Noguera), i 13 d’octubre, a Castellar de la Ribera (Solsonès). Els fons que es recaptin es destinaran íntegrament a la FECEC (Federació d’Entitats Contra El Càncer) per donar suport a la seva tasca en la lluita contra el càncer i al desenvolupament de programes de prevenció, investigació i ajuda als malalts de càncer i als seus familiars. | El Circuit de l’Obaga arribarà a Tiurana el pròxim 22 de setembre i s’iniciarà a les 9.00 hores. El recorregut transcorrerà per corriols, trialeres i pistes forestals enmig d’un paisatge incomparable, tot vorejant l’embassament de Rialb. Entre les categories que preveu la cursa, es troben les modalitats clàssiques – la Mitja Marató (21,70 km) i una Cursa de 11 km – i noves modalitats que s’incorporen en aquesta edició: una Cursa de Canicross, on els corredors realitzaran el recorregut juntament amb la seva mascota; una Cursa Infantil per a tots els nens i nenes més atrevits; i una Marxa Nòrdica. El Circuit arribarà a Castellar de la Ribera el 13 d’octubre i aplegarà dues categories: una Mitja Marató (21 Km) i una Cursa de 13 km. El recorregut transcorrerà entre corriols, pistes forestals i trialeres, endinsant-se al bosc solsoní per travessar paisatges de gran riquesa natural. L’esdeveniment està organitzat per l’Ajuntament de Tiurana i l’Ajuntament de Castellar de la Ribera, amb la col·laboració de Rural Sport i ACTN3 (Associació per a la promoció i difusió de l’esport). La inscripció individual a cada cursa té un cost de 12 euros i si es desitja realitzar tot el circuit, el preu és de 20 euros. Tots els fons recaptats es destinaran íntegrament a la lluita contra el càncer a través de la FECEC. Tothom qui ho desitgi es pot inscriure a través de la pàgina següent: Cursa de Tiurana http://www.finixer.com/2-circuit-de-l-obaga-de-tiurana-2013 i Cursa de Castellar de la Ribera http://www.finixer.com/3-circuit-de-l-obaga-de-castellar-de-la-ribera-2013. També es pot consultar tota la informació de la cursa a través de la pàgina web: www.obaga.es

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.