Assolits mes de dos terços de les inscripcions de la Compressport Ultratrail Collserola

0
446

Queden menys de 100 dies per al primer ultratrail més metropolità. I és que l’expectació pel proper 23 de novembre amb la Compressport Ultratrail Collserola va creixent. Els camins del Parc Natural de Collserola seran els encarregats d’acollir la prova. La bona acollida pel primer Ultratrail Collserola es va deixar notar quan en poques setmanes es va assolir el límit de les 500 inscripcions per a la distància més llarga de la Compressport Ultratrail Collserola, de 74 km. La Mitja Volta de 43 km, ja ha superat els dos terços de les inscripcions i La Popular de 21 km, la més assolible i la més tècnica de les tres, segueix creixent a bon ritme.| L’organització, encapçalada per Mònica Aguilera, Marc Ràfols i Santi Guillén, han apostat per tirar endavant un projecte de qualitat, pels amants del córrer per muntanya. “Es preveu que per l’1 de novembre ja estiguin exhaurides totes les inscripcions” comenta Mònica Aguilera “La veritat és que confiem en el projecte i sabíem de la bona acollida que podia tenir, però no deixa de sorprendre’ns amb la rapidesa en que es van exhaurir el dorsals per la distancia ultratrail”. Núria Picas, l’esportista favorita La campiona del món d’ultratrail 2012 participarà a la Ultratrail Collserola, i apunta que “si les lesions m’ho permeten”, serà la gran favorita per aquesta primera edició de l’ultratrail més metropolità. A més a més, la Compressport Ultratrail Collserola comptarà amb altres esportistes com la brasilera Fernanda Maciel (guanyadora de Transgrancanaria 2012), Zigor Iturrieta (membre de la selección basca de cuses de muntanya), o els francesos Seb Chaigneau i Cristopher Le Saux (corredors reconeguts dins el món de llarga distància). Altres corredors no habituals al món de les curses de muntanya com Roger Roca (campió del món de duatló el 2011) o Marc Roig (Campió de Catalunya de Mitja Marató) han confirmat també la seva presència, corredors que posaran les coses difícils als corredors de les distàncies de 43 km i 21 km. Al web es poden trobar totes les informacions necessàries sobre perfils dels recorreguts, punts d’avituallament i un pla d’entrenaments dirigit per Eduard Barceló, preparador físic en activitats de resistència específiques i combinades. Sobre La Nova Fita: La Nova Fita és una empresa que neix amb l’objectiu d’oferir serveis d’orientació i activitats a l’aire lliure. Dissenyen activitats adaptades a tot tipus de clients i segons els objectius que es volen treballar: activitats formatives, de lleure o per a empreses. Estan afiliats a la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya i compten amb una amplia experiència dins del sector, ja que part de l’equip humà està format per la Mònica Aguilera, amb un ampli currículum en curses d’orientació i muntanya, el Marc Ràfols (expresident de la Federació de curses d’orientació de Catalunya) i el Santi Guillén, que compta amb amplia experiència en la docència de l’orientació.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.