Un català a la final del Concurs de la carrera dels teus somnis

0
487

Alfonso Sánchez s’ha convertit en l’únic espanyol finalista del concurs Run Free, que promou la marca d’esport Nike. El concurs, d’àmbit mundial, animava als seus participants a enviar la cursa dels seus somnis a qualsevol lloc del món, de la manera que volguessin i sense restriccions. Dels mils de propostes rebudes, només deu han estat les escollides per a la gran final i, entre elles, destaca la ruta pels temples d’Angkor (Cambotja), dissenyada per l’espanyol Alfonso Sánchez. | Per a aconseguir el seu objectiu, el finalista ha d’acumular el major número de quilòmetres mitjançant l’aplicació Nike+ abans del dia 13 de setembre. Es per aquest motiu que associacions i clubs de corredors insten a totes les persones aficionades o professionals del running a sumar esforços per a donar suport a la candidatura del català Per a mostrar el seu suport, els corredors simplement han d’utilitzar l’aplicació gratuïta Nike+ i compartir el quilòmetres realitzats a Twitter amb el hashtag #RunTemples. Quan arribi la data límit, 13 de setembre, el destí que hagi acumulat més quilòmetres guanyarà. A més, els deu corredors que sumin més quilòmetres en aquest període per a la cursa guanyadora acompanyaran al guanyador a realitzar la seva aventura amb totes les despeses pagades. “Quan vaig tenir el plaer de visitar els temples d’Angkor a Cambotja, vaig imaginar lo espectacular que seria córrer a través d’aquelles ancestrals edificacions sota la llum de l’albada”, comenta Alfonso com a motiu principal de la seva decisió. “Ara només espero poder fer realitat el meu somni i córrer en aquell paisatge idíl·lic juntament amb tots aquells corredors que m’hagin ajudar a fer possible el meu somni”. Si vols ajudar a l’Alfonso a aconseguir el seu somni o vols ser un dels guanyadors que l’acompanyin en la seva pels temples d’Angkor, simplement has de començar a sumar quilòmetres i publicar-los a twitter mitjançant el hashtag #RunTemples. Pots seguir els avanços del concurs i el recompte de quilòmetres a través del microsite #Runtemples.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.