Aquesta Diada de l’11 de Setembre Bellaterra acollirà la 2a Sansi de Bellaterra

0
299

El proper 11 de Setembre Bellaterra acollirà la seva segona cursa popular de la Diada Nacional, organitzada pel Club Atletisme La Sansi i l’EMD anomenada; “La Sansi de Bellaterra”, amb més de un miler de participants populars i alguns atletes professionals
Els organitzadors de la cursa ja han obert les inscripcions, i esperen concloure aquesta festivitat esportiva amb molt d’èxit, l’ any passat tot i ser la 1a edició, 5 dies abans de la cursa es van esgotar els més de 1.000 dorsals i va ser la cursa popular de la diada amb més participants de Catalunya.| La segona Sansi Bellaterra serà una cursa popular de 5 quilòmetres, en un entorn idíl·lic i tranquil, on tots els corredors podran gaudir d’un circuit atractiu per la majoria dels corredors i -pel fet de participar-hi- rebre un record original, únic i emblemàtic. En motiu de la Diada Nacional, 11 de Setembre, l’organització de la cursa obsequiarà a tots els corredors amb una bossa d’obsequis i una original samarreta tècnica esportiva quadribarrada, amb la senyera catalana. La cursa del proper 11 de Setembre, pretén convertir-se en un referent d’àmbit nacional, on centenars de catalans puguin celebrar la festivitat del seu país fent esport. En aquesta edició es farà un homenatge al gran i mitic Domingo Catalán, exrecorman i campió del món de 10kms. Les inscripcions a la cursa es poden fer a www.lasansibellaterra.com , on a més, s’hi pot trobar informació necessària per arribar a Bellaterra, buscar allotjament, reglament, consells…

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.