Horta corre pels trasplantaments hepàtics a Vall d’Hebron

0
420

Els beneficis de la cursa barcelonina es destinaran a la investigació de trasplantaments d’òrgans
El barri barceloní d’Horta acull el proper 11 de setembre la Cursa Solidària pel Trasplantament Nick Festes d’Horta, que enguany destinarà tots els seus beneficis al Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) per avançar en la investigació dels trasplantaments d’òrgans. Aquesta quarta edició l’ha impulsat Mª José Moscoso, una pacient que està en llista d’espera d’un trasplantament de fetge a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, després de ser diagnosticada fa quatre mesos d’un càncer hepàtic. | L’objectiu de la cursa és col·laborar amb el VHIR perquè la recerca en aquest camp, que lidera el Dr. Ramon Charco, cap del grup de Trasplantaments Digestius, ajudi en la millora dels trasplantaments i en la qualitat de vida dels pacients trasplantats. La cursa sortirà a les 9 del matí de la Plaça Eivissa i finalitzarà al mateix punt després d’un recorregut de 5 quilòmetres. Les inscripcions estan obertes fins al dia 7, amb un preu que oscil·la dels 9 als 11 euros. Tots aquells que no puguin assistir a l’esdeveniment, també poden participar des de la fila 0 solidària, amb una donació a www.faigrecerca.org.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.