CAMPIONAT DEL MÓN

0
335

Sergio Ruiz i Eduard Viles, Rècord d’Espanya de 4X100 m Beatriz Pascual, sisena als 20 km marxa
El passat diumenge 18 d’agost es van clausurar a Moscou els Campionats del Món amb la participació de deu atletes catalans. Beatriz Pascual va tornar a assolir un lloc de finalista en una gran competició universal en aconseguir la sisena posició a la prova dels 20 km marxa amb un temps de 1h29’00”. També cal destacar l’actuació de l’equip de relleus de 4X100 metres, amb la participació de l’Eduard Viles i Sergio Ruiz, que va aconseguir millorar el rècord d’Espanya absolut amb un temps de 38″46 però que no va ser suficient per a disputar la final quedant-se com a primer equip fora de la mateixa i amb una magnífica novena posició.| Àngel Mullera es va situar en l’onzena posició de la final de 3.000 metres obstacles amb un temps de 8’20″93. A la prova dels 50 km marxa, Jesús Ángel García es va classificar en una magnífica dotzena posició amb un temps de 3h46’44” i Claudio Villanueva va entrar en el lloc divuitè amb una marca de 3h50’29”. Natàlia Rodríguez es va classificar brillantment per a disputar la semifinal de la prova dels 1.500 metres, cursa on es va situar vuitena amb un temps de 4:09.18 que va ser insuficient per a classificar-se per a la final. Sergio Ruiz també va competir a les sèries de 200 metres amb una marca de 20″88 sense aconseguir el passi per a les semifinals. Pau Fradera, com a integrant del relleu de 4×400 metres, es va situar sisè a la semifinal amb una marca de 3’04″07. Per últim, Igor Bychkov fa tres nuls a l’alçada de 5,25 metres al seu grup de qualificació de salt amb perxa i Ayad Lamdassem es va retirar a la Marató.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.