CAMPIONAT DEL MÓN

0
452

Sergio Ruiz i Eduard Viles, Rècord d’Espanya de 4X100 m Beatriz Pascual, sisena als 20 km marxa
El passat diumenge 18 d’agost es van clausurar a Moscou els Campionats del Món amb la participació de deu atletes catalans. Beatriz Pascual va tornar a assolir un lloc de finalista en una gran competició universal en aconseguir la sisena posició a la prova dels 20 km marxa amb un temps de 1h29’00”. També cal destacar l’actuació de l’equip de relleus de 4X100 metres, amb la participació de l’Eduard Viles i Sergio Ruiz, que va aconseguir millorar el rècord d’Espanya absolut amb un temps de 38″46 però que no va ser suficient per a disputar la final quedant-se com a primer equip fora de la mateixa i amb una magnífica novena posició.| Àngel Mullera es va situar en l’onzena posició de la final de 3.000 metres obstacles amb un temps de 8’20″93. A la prova dels 50 km marxa, Jesús Ángel García es va classificar en una magnífica dotzena posició amb un temps de 3h46’44” i Claudio Villanueva va entrar en el lloc divuitè amb una marca de 3h50’29”. Natàlia Rodríguez es va classificar brillantment per a disputar la semifinal de la prova dels 1.500 metres, cursa on es va situar vuitena amb un temps de 4:09.18 que va ser insuficient per a classificar-se per a la final. Sergio Ruiz també va competir a les sèries de 200 metres amb una marca de 20″88 sense aconseguir el passi per a les semifinals. Pau Fradera, com a integrant del relleu de 4×400 metres, es va situar sisè a la semifinal amb una marca de 3’04″07. Per últim, Igor Bychkov fa tres nuls a l’alçada de 5,25 metres al seu grup de qualificació de salt amb perxa i Ayad Lamdassem es va retirar a la Marató.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.