Cursa de la Mercè 2013

0
318

La Cursa de la Mercè no és només una prova atlètica, sinó un compromís de l’esport amb la realitat que ens envolta. I és que l’esport pot ajudar a construir un món millor i fer una societat més cohesionada i solidària. Com en anteriors edicions, la Cursa de la Mercè 2013 col•labora, mitjançant una inscripció simbòlica de 5 euros, amb diverses organitzacions no governamentals.| Enguany les entitats beneficiades seran l’Associació d’Ajuda als Afectats de Cardiopaties Infantils de Catalunya (AACIC), i la seva 19a Gran Festa el Cor en suport als infants i joves amb problemes de cor de naixement; la Fundació Gresol Projecte Home, tot donant suport a la campanya de sensibilització “Corro per a les addiccions”; l’Associació per la Mediació Intercultural i Social amb Immigrants (AMISI), entorn un projecte per a la dinamització de la pràctica esportiva i la inclusió social; i la Fundació Pare Manel i el seu casal menjador. Totes aquestes entitats, i alguna més encara per definir, es beneficiaran de les aportacions derivades de la inscripció dels 17.000 corredors i corredores que el proper 15 de setembre de 2013 participaran a la cursa. En definitiva, l’objectiu és que entre tots ajudem a fer de Barcelona un lloc millor i que l’esport esdevingui també un mitjà per aconseguir-ho.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.