Cursa de la Mercè 2013

0
431

La Cursa de la Mercè no és només una prova atlètica, sinó un compromís de l’esport amb la realitat que ens envolta. I és que l’esport pot ajudar a construir un món millor i fer una societat més cohesionada i solidària. Com en anteriors edicions, la Cursa de la Mercè 2013 col•labora, mitjançant una inscripció simbòlica de 5 euros, amb diverses organitzacions no governamentals.| Enguany les entitats beneficiades seran l’Associació d’Ajuda als Afectats de Cardiopaties Infantils de Catalunya (AACIC), i la seva 19a Gran Festa el Cor en suport als infants i joves amb problemes de cor de naixement; la Fundació Gresol Projecte Home, tot donant suport a la campanya de sensibilització “Corro per a les addiccions”; l’Associació per la Mediació Intercultural i Social amb Immigrants (AMISI), entorn un projecte per a la dinamització de la pràctica esportiva i la inclusió social; i la Fundació Pare Manel i el seu casal menjador. Totes aquestes entitats, i alguna més encara per definir, es beneficiaran de les aportacions derivades de la inscripció dels 17.000 corredors i corredores que el proper 15 de setembre de 2013 participaran a la cursa. En definitiva, l’objectiu és que entre tots ajudem a fer de Barcelona un lloc millor i que l’esport esdevingui també un mitjà per aconseguir-ho.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.