A l’agost també es corre per la independència

0
473

Durant el mes d’agost es disputen dues curses adherides al circuit Corre per la Independència. El passat dissabte dia 10 es va disputar la II Cursa Collsuspina. Una cursa de muntanya de 13.500 metres i amb un desnivell de 288 metres que transcorre pel mig de paratges de molta bellesa.| El proper dissabte dia 17 es disputa la cursa Anar fent Rural Running a Ribes de Freser. Una cursa de 13 km on cal superar 9 divertits obstacles. També hi ha una cursa pels més petits. I al setembre 7 curses més !!!! – Dia 8. Cronoescalada Roca Tiraval a Bagà. – Dia 8. Cursa de la verema a Cubelles. – Dia 11. Mataró. Puntuable pel circuit. – Dia 11. Transenyera a Castellbell i el Vilar. – Dia 14. 34ena Travessa Matagalls Montserrat. – Dia 18 Cross de L’Ametlla de Merola. – Dia 28 Cursa del Sot a Monistrol de Calders. A l’apartat de Curses adherides de la web www.correperlaindependencia.cat podeu trobar tot el calendari i els links a les curses. I si sou organitzadors sabreu com adherir la vostra cursa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.