Últims 100 dorsals per la XXIV Cursa de Malgrat 10km 11/08/13

0
424

El proper diumenge a les 8.30h el Club atletisme La Sansi per 1er cop organitzarà els 10km de Malgrat de Mar amb el club atletisme Malgrat, amb una participació de més de mil participants, un 60% més que l’ any anterior, amb sortida i arribada a la pista d’atletisme de la població. Els favorits seran els atletes internacional Josep Lluis Blanco i el maratonià Cortés Huete, el campió català de mitja marató Marc Roig, el portuguès Manuel Correia, els africans El Mehdi i Agouzal, i el guanyador de l’ any passat Sergio Enriquez i en dones la favorita es la campiona catalana Hasna Bahom, guanyadora de moltes curses catalanes entre elles la Cursa Corte Inglés. La cursa del proper 11 d’agost, també comptarà amb proves especials per als més petits. Les últimes inscripcions a la cursa es poden fer des de la web www.cursamalgrat.com.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.