Classificació del circuit de curses Corre per la Independència

0
381

La cursa de L’Espluga disputada el dia 27 de juliol va ser la tercera cursa puntuable del circuit. El circuit es va iniciar el 5 de maig a la cursa de Cardedeu i la segona cursa va ser la de Vila Olímpica del dia 30 de juny. Després de 3 curses alguns corredors ja estan consolidant les seves posicions al capdavant de la classificació de cadascuna de les tres categories establertes.| El circuit consta de 5 curses i les dues properes ja tenen les inscripcions obertes. La cursa de Mataró del dia 11 de setembre serà la propera a disputar-se i el circuit es tancarà a Agramunt amb la cursa del Torrò-Correstel el dia 12 d’octubre. Cal recordar el què estableix el reglament: – La cursa del 12 d’octubre a Agramunt puntuarà doble. – Per la puntuació final es tenen en compte els 4 millors resultats. – Tenen obsequis els cinc primers classificats de cada categoria – En el moment de fer la inscripció al circuit el corredor recupera els punts de les curses puntuables ja disputades. A la web www.correperlaindependencia.cat trobareu tota la informació sobre aquesta iniciativa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.