Classificació del circuit de curses Corre per la Independència

0
300

La cursa de L’Espluga disputada el dia 27 de juliol va ser la tercera cursa puntuable del circuit. El circuit es va iniciar el 5 de maig a la cursa de Cardedeu i la segona cursa va ser la de Vila Olímpica del dia 30 de juny. Després de 3 curses alguns corredors ja estan consolidant les seves posicions al capdavant de la classificació de cadascuna de les tres categories establertes.| El circuit consta de 5 curses i les dues properes ja tenen les inscripcions obertes. La cursa de Mataró del dia 11 de setembre serà la propera a disputar-se i el circuit es tancarà a Agramunt amb la cursa del Torrò-Correstel el dia 12 d’octubre. Cal recordar el què estableix el reglament: – La cursa del 12 d’octubre a Agramunt puntuarà doble. – Per la puntuació final es tenen en compte els 4 millors resultats. – Tenen obsequis els cinc primers classificats de cada categoria – En el moment de fer la inscripció al circuit el corredor recupera els punts de les curses puntuables ja disputades. A la web www.correperlaindependencia.cat trobareu tota la informació sobre aquesta iniciativa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.