Cursa de Muntanya de Sant Quirze del Vallès, Circuit Races Trail Running Adidas-El Corte Inglés

0
490

Si en alguna ocasió has participat a la Nocturna dels Mussols, t’agradarà fer el mateix recorregut però a plena llum del dia. I si no, doncs ara tens una bona oportunitat de fer-ho.
El proper diumenge 22 de setembre pel matí se celebrarà per la Serra de Galliners aquesta cursa de muntanya, de caràcter popular i participatiu, que recorrerà el mateix traçat de la coneguda Nocturna dels Mussols, organitzada pel Club Excursionista de Sant Quirze del Vallès, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.
Aquesta cursa forma part de les Races Trail Running Adidas-El Corte Inglés, un circuit de curses format per 6 competicions celebrades per diverses zones de muntanya de l’estat (Madrid, Castella i Lleó, País Basc, Catalunya i Valencia).|
Com sempre, les places son limitades, i per aquest motiu us informen que si teniu previst participar-hi us afanyeu a formalitzar la inscripció.
Com aconseguir una inscripció gratuïta: Si t’acostes a El Corte Inglés de Sabadell o del Portal de l’Àngel de Barcelona, amb la compra d’un dels models de sabatilles de Trail Running Adidas: Response Trail 19W, Supernova Riot 5, Kanadia 5 TR o Kanadia 5 TRW, aconseguiràs directament la inscripció gratuïta per a la prova.
Inscripció de pagament: 14 euros, directament a la secció d’esports d’El Corte Inglés de Sabadell o del Portal de l’Àngel de Barcelona. Amb 2 euros de descompte si ets soci del Club GR 10.
16 euros, formalitzant la inscripció al web: www.ticketsport.es/eventos/races-trail-running-sant-quirze-del-valls_e-578.htm Més informació de la cursa a: www.santquirzevalles.cat/DetallNoticia/_CR1bHNtBU9DLTRiyiCrCY8xdEISHk085UipPodeKdNk Ens veiem a Sant Quirze Cursa de Muntanya de Sant Quirze del Vallès

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.