XXIV Cursa de Malgrat- Memorial Ramon Hernàndez i Turró 10km 11/08/13

0
435

El proper 11 d’agost a les 8.30h el Club atletisme Malgrat i el Club atletisme La Sansi organitzaran els 10km de Malgrat de Mar Memorial Ramon Hernàndez i Turró, amb la col·laboració de l’ajuntament de Malgrat, amb una previsió de més de mil participants, amb sortida i arribada a la pista d’atletisme de la població. Els organitzadors de la cursa esperen concloure aquesta festivitat esportiva amb molt d’èxit i ja han obert el període d’inscripcions.| La 24a edició serà una cursa popular de 10 quilòmetres per un circuit urbà, en un entorn al costat de la platja, on tots els corredors podran gaudir d’un circuit totalment pla. L’organització de la cursa obsequiarà a tots els corredors amb una bossa d’obsequis i una original samarreta tècnica 42k sense mànigues, i podran gaudir de guarda-roba, llebres a diferents ritmes, calaixos de sortida i zona lúdica. La cursa del proper 11 d’agost, també comptarà amb proves especials per als més petits, que començaran a les 10h. Les inscripcions a la cursa es poden fer des de la web www.cursamalgrat.com , on a més, s’hi pot trobar tota la informació necessària per arribar a Malgrat de Mar, buscar allotjament, inscripcions presencials, horaris de les curses, reglament, consells…

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.