La Trail Senders del Penedès ja supera els 200 inscrits

0
547

La cursa de iniciació en la muntanya la Trail Senders del Penedès que organitza l’Ajuntament de les Cabanyes i que és celebrarà el proper 29 de setembre, va obrir les inscripcions el passat més de juny i ja supera els 200 inscrits, tot un record per que encara queda més de 2 mesos per que arribi la data de la seva celebració, i de continuar en aquesta línia pot arribar als 500 inscrits en la cursa llarga de 12,7 kms i 200 inscrits a la curta de 5,5 kms que ha posat l’organització de límit abans del diumenge dia 22 de setembre data límit per fer les inscripcions o quan s’arribi als límits d’inscrits.| A la cursa llarga és poden inscriure atletes a partir dels 14 anys i a la curta a partir dels 8 anys. Es poden fer les inscripcions en aquesta mateixa web: www.atletisme.com/cursesol/1309penedes i tota la informació de la cursa a la seva web trailsendersdelpenedes.wordpress.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.