La Trail Senders del Penedès ja supera els 200 inscrits

0
361

La cursa de iniciació en la muntanya la Trail Senders del Penedès que organitza l’Ajuntament de les Cabanyes i que és celebrarà el proper 29 de setembre, va obrir les inscripcions el passat més de juny i ja supera els 200 inscrits, tot un record per que encara queda més de 2 mesos per que arribi la data de la seva celebració, i de continuar en aquesta línia pot arribar als 500 inscrits en la cursa llarga de 12,7 kms i 200 inscrits a la curta de 5,5 kms que ha posat l’organització de límit abans del diumenge dia 22 de setembre data límit per fer les inscripcions o quan s’arribi als límits d’inscrits.| A la cursa llarga és poden inscriure atletes a partir dels 14 anys i a la curta a partir dels 8 anys. Es poden fer les inscripcions en aquesta mateixa web: www.atletisme.com/cursesol/1309penedes i tota la informació de la cursa a la seva web trailsendersdelpenedes.wordpress.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.