CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT DE RELLEUS

0
305

L’ISS-L’Hospitalet i l’Agrupació AC, Campions
Aquest dimecres 10 de juliol s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Relleus a l’Estadi Joan Serrahima de Barcelona. L’ISS-L’Hospitalet i l’Agrupació Atlètica de Catalunya han estat els clubs campions en aquest autonòmic.
L’ISS-L’Hospitalet ha aconseguit els títols de 4X100 metres de la categoria femenina amb un temps de 47”54 i el de 4X400 metres de la masculina amb 3’17”55.| L’Agrupació AC ha vençut als 4X100 metres masculins amb 41”42 i als 4X400 metres femenins amb uns temps de 3’46”76.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.