FORMACIÓ TÈCNICS CURS DE FORMADOR D’ATLETISME 2013

0
620

FORMACIÓ TÈCNICS Enguany la Federació Catalana d’Atletisme té la intenció d’organitzar des del dia 19 fins el 26 de juliol a les instal·lacions de l’INEFC de Barcelona un curs de formador d’atletisme. Aquest curs vol respondre a la necessitat d’impartir uns coneixements bàsics de les tècniques atlètiques a persones vinculades amb l’atletisme que habitualment ajuden en els diferents clubs catalans en les categories de promoció. La FCA reconeixerà aquesta formació dins les categories de benjamí, aleví i infantil. Aquest curs tindrà una formació lectiva de 60 hores presencials i es desenvoluparà en horari intensiu entre els dies 19 i 26 de juliol de 9.00 h. a 13.00 h. i de 15.00 h a 19.15 h. del dia 19 fins el 26 de juliol a les instal·lacions de l’INEFC de Barcelona
Els interessats en la realització d’aquest curs hauran d’inscriure amb data límit del 17 de juliol, fent arribar els impresos originals. El nombre mínim de places és de 40.
El preu d’aquest curs és de 110.00 € al compte núm.: 2100-0679-18- 0200440559 de “La Caixa” a nom de la Federació Catalana d’Atletisme. El pagament s’efectuarà un cop la FCA comuniqui als inscrits la confirmació oficial de la realització del curs i en el termini de temps que figurarà en l’esmentat comunicat que es farà via correu electrònic, amb data màxima del 17 de juliol. | Per a més informació podeu posar-vos en contacte mitjançant e-mail: david@fcatletisme.cat

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.