Cora Salas aconsegueix nou rècord català júnior i la mínima per a l’Europeu

0
386

L’atleta santcugatenca, a les files del FC Barcelona, Cora Salas, aconsegueix la mínima per a l’Europeu júnior després d’establir un nou rècord català i la plata en salt de llargada al Campionat d’Espanya, disputat a Castelló. L’única representant del Muntanyenc Sílvia Guerra ha estat vuitena en els 800 metres. Cora Salas ha establert el nou rècord de salt de llargada en 6,19 metres. Amb aquesta marca la santcugatenca podrà disputar l’Europeu júnior que tindrà lloc a Rieti. Salas se suma així a la també atleta santcugatenca, Zoya Naumov, que fa uns dies també va aconseguir la mínima. Naumov, ara la les files de l’AAC, ha aconseguit la medalla de plata en els 800 metres, prova en què l’atleta del Muntanyenc Sílvia Guerra ha estat vuitena amb un temps de 2’23″71.| Maria Abadal (FCB), que també ha participat a l’Estatal, a la prova dels 100 metres tanques, es va quedar sense competir a la final per lesió. En semifinals la santcugatenca va aconseguir la classifcació per la final amb una marca de 15″30.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.