CAMPIONAT d’EUROPA SUB-23

0
336

10 Atletes Catalans Seleccionats
La Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer els atletes seleccionats que participaran a Campionat d’Europa Sub-23 que se celebrarà a Tampere, Finlàndia, de l’11 al 14 de juliol. Deu atletes catalans, sis nois i quatre noies, participaran en aquest campionat continental.| Eduard Viles (CA Igualada) participarà als 100 metres i el relleu de 4X100 metres, Adrià Burriel (CA Mollet) competirà als 200 m i també als 4X100 metres, Abdelaziz Merzougui (FCB) als 3.000 m obstacles, Dídac Salas (FCB) i Oscar Oliver (AD M) en salt amb perxa, Pedro José Martín (FCB) en llançament de martell, Victòria Sauleda (ISS-L’H) als 800 metres, Clàudia García (FCB) en salt d’alçada, Haja Gerewu (FCB) en llançament de disc i Mar Juárez (AAC) als 20 km marxa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.