CAMPIONAT DEL MÓN JUVENIL

0
361

12 Atletes Catalans Seleccionats
El proper dimecres 10 de juliol començarà el Campionat del Món Juvenil que se celebrarà a Donetsk, Ucraïna, i que es prolongarà fins diumenge 14. Dotze atletes catalans, set nois i cinc noies, participaran en aquest campionat mundial. |
Ingrid Andrés (CA Mollet) competirà en la prova dels 100 metres, Sonia Nasarre (ISS-L’H) als 400 metres, Alba Villaronga (ISS-L’H) als 100 m tanques, Katia Coquis (AAC) en llançament de javelina, Emília del Hoyo (AV Manresa) a l’heptatló, Gerard Badia (JAS) als 800 metres, Lahcen Ait Alibou (CE Penedès) als 3.000 metres, Gerard Mateu Porras (FCB) als 110 m tanques, Javier Delgado (FCB) als 400 m tanques i el relleu de 4X400 metres, Aleix Pi (AAC) en salt amb perxa, Jordi Y. Matsuoka (CA Igualada) en salt de llargada i Miguel Alberto Blanco (FCB) en llançament de martell.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.