CAMPIONAT DEL MÓN JUVENIL

0
447

12 Atletes Catalans Seleccionats
El proper dimecres 10 de juliol començarà el Campionat del Món Juvenil que se celebrarà a Donetsk, Ucraïna, i que es prolongarà fins diumenge 14. Dotze atletes catalans, set nois i cinc noies, participaran en aquest campionat mundial. |
Ingrid Andrés (CA Mollet) competirà en la prova dels 100 metres, Sonia Nasarre (ISS-L’H) als 400 metres, Alba Villaronga (ISS-L’H) als 100 m tanques, Katia Coquis (AAC) en llançament de javelina, Emília del Hoyo (AV Manresa) a l’heptatló, Gerard Badia (JAS) als 800 metres, Lahcen Ait Alibou (CE Penedès) als 3.000 metres, Gerard Mateu Porras (FCB) als 110 m tanques, Javier Delgado (FCB) als 400 m tanques i el relleu de 4X400 metres, Aleix Pi (AAC) en salt amb perxa, Jordi Y. Matsuoka (CA Igualada) en salt de llargada i Miguel Alberto Blanco (FCB) en llançament de martell.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.