Més de 1.500 persones participen a la 2a Gavà Nit Run 5k i 10k (cursa nocturna i festa)

0
354

Més de 1.500 persones van participar aquest dissabte 6 de juliol de 2013, a les 22 hores, a la 2a Gavà Nit Run 5k i 10k, una nocturna molt especial, que incloïa un sopar pasta party i una sessió de DJ a la platja, i que suposava la quarta prova del circuit aliança de curses populars. En la categoria masculina, els més ràpids en 10k van ser Abderraman Ait Kamouch 31:56, Radouane Nouar 31:56 i Juan Manuel Alvarez 33:00. Els dos primers classificats van protagonitzar un esprint final, frec a frec, espectacular. Mentre que pel que fa a les dones, en 10k les millors marques van ser les de Yolanda Riera Gironza 42:20, Mary Marcos Cruz 43:12 i Mercedes Moller Parera 44:27.| Respecte a la prova de 5k, els homes més ràpids van ser Miguel Angel Gonzalez Cano 16:54, Javier Aznar Vicente 17:06 i Marco Antonio Segura Martos 17:14. Mentre que en dones les millors marques van ser les de Elisa Melilli 18:39, Jessica Bonet Bonet 19:35 i Eulalia Perez Blanco 20:06. Un recorregut de luxe. La 2a Gavà Nit Run discorria a tocar de la platja d’aquesta localitat, amb un circuit planer i prou recte com per gaudir de la carrera al 100% i fer marca, malgrat la forta xafogor que va fer suar de valent a tots els participants. Un cop finalitzada la cursa, la festa continuava. Els participants van disposar de servei de massatge, dutxes i vestuari al Centre Municipal Gavà Mar, i, tot seguit, l’organització de la Gavà Nit Run va oferir als corredors un sopar pasta party i una sessió de DJ a la platja (de 22.30 hores a les 00:00 hores). Cada vegada més noies s’apunten a córrer. La Gavà Nit Run va ser una altra bona mostra que això de córrer atrapa per igual a homes i dones. De les 1.500 persones inscrites, prop de 1.000 eren homes i 500 eren dones. Si bé en la modalitat del 10k, encara són ells els qui predominen, en la prova del 5k van ser elles les que van emportar-se la palma, amb 251 participants femenines, per 244 masculins. Sigui com sigui, la bona notícia és que cada vegada més persones se sumen a aquesta forma de vida saludable. Solidaris amb els que menys tenen. L’organització de la Gavà Nit Run col·labora amb L’Ajuntament de Gavà i la seva Plataforma d’Acció Solidària d’ajuda a les famílies més necessitades. Per això es va fer una crida als participants que ho desitgessin a portar un litre de llet solidari, que es va recollir durant la Fira del Corredor (que va tenir lloc la tarda del mateix dissabte 6, les hores prèvies a la cursa, al Centre Municipal Gavà Mar). L’empresa Soria Natural n’ha aportat 500 litres. Samarreta tècnica i més regals. Durant la fira del corredor, els participants van poder recollir dorsals, xips i la bossa del corredor, que incloïa samarreta tècnica amb tintes reflectores davant i darrere per poder córrer a la nit amb més seguretat, així com diversos obsequis aportats pels patrocinadors. Organitzadors. La 2a Gavà Nit Run 5k i 10k estava organitzada per l’Ajuntament de Gavà i Zona Vip Events, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona. I amb el patrocini de la aliança, Gran Premi Mundo Deportivo, Ibercaja, Máxima FM, Interesport, Barnasud i Coca-Cola. Cronometrava Championchip. Quarta prova del circuit aliança. El circuit aliança de curses populars inclou sis proves del calendari de 5k i 10k d’aquest 2013: La Nocturna Sport ciutat de l’Hospitalet (27 abril), La Maquinista per la Integració (9 juny), Vila Olímpica (30 juny), la Gavà Nit Run (6 juliol), la Marató del Mediterrani (20 d’octubre) i la Sant Silvestre Sant Cugat (31 desembre). La participació en el circuit aliança és automàtica i gratuïta per als corredors propietaris del xip groc que facin efectiva la inscripció a les proves del calendari.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.