Més de 1.500 persones participen a la 2a Gavà Nit Run 5k i 10k (cursa nocturna i festa)

0
576

Més de 1.500 persones van participar aquest dissabte 6 de juliol de 2013, a les 22 hores, a la 2a Gavà Nit Run 5k i 10k, una nocturna molt especial, que incloïa un sopar pasta party i una sessió de DJ a la platja, i que suposava la quarta prova del circuit aliança de curses populars. En la categoria masculina, els més ràpids en 10k van ser Abderraman Ait Kamouch 31:56, Radouane Nouar 31:56 i Juan Manuel Alvarez 33:00. Els dos primers classificats van protagonitzar un esprint final, frec a frec, espectacular. Mentre que pel que fa a les dones, en 10k les millors marques van ser les de Yolanda Riera Gironza 42:20, Mary Marcos Cruz 43:12 i Mercedes Moller Parera 44:27.| Respecte a la prova de 5k, els homes més ràpids van ser Miguel Angel Gonzalez Cano 16:54, Javier Aznar Vicente 17:06 i Marco Antonio Segura Martos 17:14. Mentre que en dones les millors marques van ser les de Elisa Melilli 18:39, Jessica Bonet Bonet 19:35 i Eulalia Perez Blanco 20:06. Un recorregut de luxe. La 2a Gavà Nit Run discorria a tocar de la platja d’aquesta localitat, amb un circuit planer i prou recte com per gaudir de la carrera al 100% i fer marca, malgrat la forta xafogor que va fer suar de valent a tots els participants. Un cop finalitzada la cursa, la festa continuava. Els participants van disposar de servei de massatge, dutxes i vestuari al Centre Municipal Gavà Mar, i, tot seguit, l’organització de la Gavà Nit Run va oferir als corredors un sopar pasta party i una sessió de DJ a la platja (de 22.30 hores a les 00:00 hores). Cada vegada més noies s’apunten a córrer. La Gavà Nit Run va ser una altra bona mostra que això de córrer atrapa per igual a homes i dones. De les 1.500 persones inscrites, prop de 1.000 eren homes i 500 eren dones. Si bé en la modalitat del 10k, encara són ells els qui predominen, en la prova del 5k van ser elles les que van emportar-se la palma, amb 251 participants femenines, per 244 masculins. Sigui com sigui, la bona notícia és que cada vegada més persones se sumen a aquesta forma de vida saludable. Solidaris amb els que menys tenen. L’organització de la Gavà Nit Run col·labora amb L’Ajuntament de Gavà i la seva Plataforma d’Acció Solidària d’ajuda a les famílies més necessitades. Per això es va fer una crida als participants que ho desitgessin a portar un litre de llet solidari, que es va recollir durant la Fira del Corredor (que va tenir lloc la tarda del mateix dissabte 6, les hores prèvies a la cursa, al Centre Municipal Gavà Mar). L’empresa Soria Natural n’ha aportat 500 litres. Samarreta tècnica i més regals. Durant la fira del corredor, els participants van poder recollir dorsals, xips i la bossa del corredor, que incloïa samarreta tècnica amb tintes reflectores davant i darrere per poder córrer a la nit amb més seguretat, així com diversos obsequis aportats pels patrocinadors. Organitzadors. La 2a Gavà Nit Run 5k i 10k estava organitzada per l’Ajuntament de Gavà i Zona Vip Events, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona. I amb el patrocini de la aliança, Gran Premi Mundo Deportivo, Ibercaja, Máxima FM, Interesport, Barnasud i Coca-Cola. Cronometrava Championchip. Quarta prova del circuit aliança. El circuit aliança de curses populars inclou sis proves del calendari de 5k i 10k d’aquest 2013: La Nocturna Sport ciutat de l’Hospitalet (27 abril), La Maquinista per la Integració (9 juny), Vila Olímpica (30 juny), la Gavà Nit Run (6 juliol), la Marató del Mediterrani (20 d’octubre) i la Sant Silvestre Sant Cugat (31 desembre). La participació en el circuit aliança és automàtica i gratuïta per als corredors propietaris del xip groc que facin efectiva la inscripció a les proves del calendari.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.